2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

298 بازدید | 8 پست

خانوما اگه مادرشوهرتون هی ازتون بد بگع و شوهرتونم فقط تماشا کنه چی میگید علاوه براون فردا که همشون که عروسی میرن دستور داد پدرشوهرم که مامانتو ببر عروسی یا اسنپ بگیر اونیکیا میرن دیگ چرا خودتونو میندازین گردن ما همش ما دکتر همش ما بعد هر جا بریم با ما بعد جلو شوهرم بدمو میگن از حنابندون فامیلاشون بر میگشتیم بعد مادرشوهرم به شوهرم گفت زنت باید جلو در مینشست جاشو به جاریش میداد بعد شوهرم گف پای من از عروسی درد میکنه از سرما بعد میگه همه زمین نشستیم زنت دروغ میگه درحالیکه خودش رو مبل بود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستش رو بخوای من نفهمیدم

دوتا مشکل دارم وقتی مادرشوهرم منو شوهرمو میبینه که حرف میزنیم فرداش میگه زنت فلان کرد کلا ازم بد میگه پیش شوهرم شوهرمم جواب نمیده دوم اینکه هر جا با ما میان همه جا مثلا برادرشوهرم اینا هستن ولی زنگ میزنه پدرشوهرم بیا مارو ببر الانم مادرشوهرم فردا عروسی میره از الان گفته مامانتو ببر بیار درحالیکه جاریامم خواهرای شوهرمم میرن سوم حنابندون رفته بودیم از زمین سرما میومد منم مریض شدم از وقتی اومدم بعد مادرشوهرم به شوهرم میگه باید جلو در مینشست جاشو به جاریش میداد بعد خودشم تو مبل نشسته بود

زنیکه افریته شوهرمو تو دستش گرفته

متوجه شدم از بسم حرصی شدی همه درهم گفتی من متوه منظورت شدم درکم میکنم ولی صبوری کن به یه ورت بگیر اهمیت ندی عکس عملی نشون ندی بهتر وقتی حرص میخوری خودت فقط مریض میشی ناراحت بشس مادرشوهرت خوشحال میشی اذیت کردنش بیشتر میشه اهمیت نده دیگه راهی واسه حرص دادنت پیدا نمیکنه