2777
2789
عنوان

شروعی دوباره:)))

106 بازدید | 11 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز امیدوارم حالتون خوب میشه:)) یه سوالی داشتم !

من الان پایه هشتمم و خب از الان برای خودم یه هدفی انتخاب کردم که حاضرم براش هرکاری بکنم هرکاری این هدفم چندین ساله که تو ذهنمه همه جا اما خب الان تصمیم واقعی گرفتم و به خودم خیلی خیلی ایمان دارم میدونم که میتونم ، به نظرتون اگه از الان شروع کنم؟

شاید تا الان نمره هام برای رشته ای میخام بکنم خوب نباشه منظورم ریاضیه همه درسام ۲۰هستش به جز ریاضی که اونم میتونم درست کنم و تمام توانم رو میزارم اگه از الان درست کنم میتونم همشو جبران کنم و سال نهم بتونم برم تجربی؟ اگه تمام نمراتم ۲۰ باشه؟🙂 یعنی پارسال و امسال رو کاملا جبران کنم؟؟

🚶‍♀️🌚 مایی ک ۲۰ نبودیمم در اومدیم ولی رفتم ادبیات 

من ۱۸ بود معدلم تا راهنمایی 

رفتم دبیرستان بزور ۱۴ میگیرم🌚🚶‍♀️😂

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر جون خیالت رو راحت کنم حتی اگه الویت ابف هم ندن بهت برای تجربی با دوباره رفتن به اداره اموزش پرورش مربوطه و درخواست دادن میتونی تجربی بخونی
یکم دوندگی داره
ولی اره نمراتت بالا باشه میتونی

آره میشه

ولی دقت کن که هدفت با استعدادت همخونی داشته باشه

من کل راهنمایی نمره کم تر از ۲۰ نداشتم بدون فکر رفتم تجربی یازدهم فهمیدم جام انسانی بود

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
خیلی سخته؟برای اینکه معدل بالا بگیری در روز چند ساعت باید بخونی؟

خیلی سخت ک ن اونقد سخت من علاقه ب رشتم نداشتم 

پارسال خیلی سعی کردم عوض کنم  رشتمو ولی خو نشد متاسفانه دیگ شرو کردم ب خوندن 

والا نمیخونم فی سبیل لله میام بالا 😂🚶‍♀️ شب امتحانیم 

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
چطور فهمیدی؟

من از بچگی انشام خوب بود از نهم هم شعر میگم بعد ها که با فلسفه آشنا شدم دیدم خیلی با علایق و استعداد من جوره از طرفی آدمیم که تو تعاملات انسانی و ... توانمندم ولی موقع انتخاب رشته به هیچکدوم از اینا فکر نکردم مستقیم رفتم تجربی چون مثل همه هوایی بودم میخواستم دکتر شم یکی دو سال بعد فهمیدم اصلا پزشکی رویای من نیست رویای خانوادمه

ببین بذار اینطوری بهت بگم دوران کنکور خیلی سخته مخصوصا تجربی فقط علاقه میتونه نگهت داره من یازدهم دوازدهم فهمیدم اینو

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡