2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

262 بازدید | 21 پست

وای دارم دیوونه میشم منو پسر عمم از خیلی سال قبل بهم علاقه داشتیم و عمم سه بار ازم خاستگاری کرده ولی هم بابام هم مادرم به شدت مخالفن

کسی مشابه وضعیت من بود؟ چیکار کردید؟ بنظرتون سخت وایسم و بگم من میخوامش؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علت مخالفتشون چیه؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دلیل مخالفت؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سر لج ننداز  ناراحتشونم نکن با ی بزرگتر خودت یا پسرعمت صحبت کن ک راضیشون کنه اگه مورد مناسبی ...

یطرف قضیه ک واقعا علاقس و خیلی درکم میکنه بخاطر من تو روی همه در میاد

ب نظر من سخت و محکم پای عشقت وایسا  بعدا پشیمون میشی 😔

خانوادم اصرار دارن با یکی ازدواج کنم ک شیش فاصله سنی داریم و از لحاظ مالی در سطح خیلی خوبی هستن ولی من دلم جای دیگه گیره از طرفی هم دوس ندارم خانوادمو ناراحت کنم

خانوادم اصرار دارن با یکی ازدواج کنم ک شیش فاصله سنی داریم و از لحاظ مالی در سطح خیلی خوبی هستن ولی ...

منم دقیقا تو همین شرایط تو قرار گرفتم .پسر عموم خواستگارم بود بخاطر خانوادم باهاش نامزدی کردم ولی یکی دیگه رو دوس دارم اونم منو میخواد خانوادم مخالف ازدواجم با اون بودن 

الان تو برزخی گیر کردم که از هرجهنمی بدتره هرشب کابوس میبینم اصلا هیچ علاقه ای ب پسر عموم ندارم حتی همین باعث شده از کل خانوادش بدم بیاد  یکی دیگه رو میخوام من  اشتباه کردم بخاطر خانوادم خودمو انداختم تو این جهنم الانم راه برگشت ندارم 😭😭لطفااااا تو اشتباه منو تکرار نکنننن ب حرف دلت گوش کن  برای منم دعا کنم مشکلاتم حل بشه این نامزدی کوفتی رو بهم بزنم بتونم با عشقم اردواج کنم😔 

منم دقیقا تو همین شرایط تو قرار گرفتم .پسر عموم خواستگارم بود بخاطر خانوادم باهاش نامزدی کردم ولی یک ...

امید هر چی به خیرتون هست براتون اتفاق بیوفته عزیزم 

منم خیلی تحت فشارم مداوم خاستگارای جدید برام میاد خانوادم میگن هر کسی بجز فامیل 

برای منم دعا کنید هر چی خیر برام پیش بیاد