2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

211 بازدید | 11 پست

سلام دوستان بیاین یه قضاوت کنین بگین تقصیر کار منم یا اون 

تازه ماشین خریدیم بعد یه شب مدارکارو گزاشتیم کنار کمد صبح اومدم دیدم نیست گفتم مدارکارو هر جا گزاشتین یه وقت گم نشه برداشت بهم گفت ها تو چه آدمی هستی چه حرفایی میزنی من بیزارم از اون مدارکا من هیچی نگفتم 

الان یه چیزی برا شوهرم خریدم از تو کیفم برداشته که آره من میدم بهش میگم من خریدم ... گفتم نه تو ام ازوناشی ها با خنده بعد به من میگه تو همیشه خودتو مظلوم می‌دونی ولی ازون پدر سوخته هایی منم گفتم کتک میخوای ها اینم از رو خنده بعد گفت چی مادر نزاییده خواسته باشه منم بزنه تو چی هستی و فلان.        اینم بگم که ما قبلن خیلی خوب بودیم هم سنم هستیم ولی از وقتی اون عقد کرد و ما ماشین خریدیم این شد 😑

تعداد رای : 8
نظرسنجی
تو
1
12%
اون
7
87%

نمیتونم قضاوت کنم الان 😐😐😐😐🤣🤣🤣

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از اول همین بوده منم چون مثل خواهرم میدونستم جنگی نداشتم

نمیگم جنگ کن 

ولی کلا تو هر نسبت ورابطه ای باید حرمت نگه داشته شه ،وتا حد زیادی خودت تعیین میکنی که چطور باهات برخورد شه 

والا ماهم با خواهر همسرم خیلی خوبیم وصمیمی ولی ابدا بهم توهینی نداریم حتی در غالب شوخی 

نمیگم جنگ کن  ولی کلا تو هر نسبت ورابطه ای باید حرمت نگه داشته شه ،وتا حد زیادی خودت تعیین میک ...

دلم نمی‌خواد ازش دور بشم چون بخدا منم تنهام نه خواهری دارم نه هیچی