2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 39 پست
مبارک باشه عزیزم خوشبخت باشی❤ عروسی الانم که همش ضرره ما بقیه خیلی اصرار دارن عروسی کنیم ولی من ...

مرسی عزیز 

نه خیلی خوبه فکرت ولی ما عقد با لباس خودم رفتم محضر رسم و رسومات اصلا برگزار نشد حتی ساعت هم نخریدیم فقط حلقه ست نازک و نشونم ک خیلی گرون بود اونم شوهرم فکر میکنه هشت تومن خریدن خواهرش سه تومن بقیش داده دستش تنگ بود هیچی نداشت بیچاره دیگه عروسی بهترین گرفتیم ولی درحد پونصد دعوتی ولی خب همش قرض 😑ظاهر زندگی مون عالیه شکر خدا ان شاالله دوسه سال سختی ک زیر قص هستیم زود میگذره و خوبو خوش

مرسی عزیز  نه خیلی خوبه فکرت ولی ما عقد با لباس خودم رفتم محضر رسم و رسومات اصلا برگزار نشد حت ...

مث همیم تقریبا ماهم شرایط خوبی نداشتیم زمان نامزدی و عقد عقد رو لباس عروس کرایه کردم و اتلیه رفتم اما کلا 20نفر هم دعوتی نشد چون مشکل داشتیم حالا هم واسه عروسی اگه زیاد شرایط خوب نباشه اصراری ندارم چون دوس ندارم اول زندگی فکرمون درگیر مشکلات بشه 

انشالله شما هم زودتر تموم قسط و قرض هاتون تموم میشه خوب و بد میگذره دلتون خوش باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث همیم تقریبا ماهم شرایط خوبی نداشتیم زمان نامزدی و عقد عقد رو لباس عروس کرایه کردم و اتلیه رفتم ام ...

اگه خودت واست مهم نیس ک نگیر ولی ما گرفتیم عاشق اون روز شدیم شوهرم میگه داشته باشم سالگرد مون باز تالار میگیرم 

عزیزم هستیم کرمانشاه بانک سپه  اگه بیفته سال جدید مبلغش عوض میشه؟

هرسال میاد روش، خود کرمانشاه هستین؟ عجیبه بانک سپه میگه بودجه نداریم

ببین یه سری بانکا هست که شعبه های زیادی داره اسمت زود درمیاد، بودجه زود بهشون میدن و زود به حسابت واریز میکنن

یه سری بانکا شعبه های کمی دارن اسمت شش ماهی یه بار درمیاد، پول شش ماهی یه بار واریز میکنن و دیرم به حسابت میریزن

اصلا هم مربوط به تعداد متقاضی در صف وام نمیشه

فقط موقع ثبت نام باید بانکی که خیلی شعبه داره رو انتخاب کنی

هرسال میاد روش، خود کرمانشاه هستین؟ عجیبه بانک سپه میگه بودجه نداریم ببین یه سری بانکا هست که شعبه ...

اخه میدونی با پارتی به همه وام رو میدن بعد ک نوبت اونایی میشه ک پارتی ندارن میگن بودجه نداریم همین بانک سپه به چن نفر ک میشناسم و قبل ما عقد کردن با پارتی پولو دادن

من که از راه نرمال بدون پارتی دو ماهه گرفتم

اره اینم هست بستگی به شانس داره ولی این بانکی ک ما هستیم حق مارو ضایع کرد من ۶ماهه منتظرم نشده بگیرم دخترعموم تو یه ماه با پارتی داد بهش پنج ماهم بعد من عقد کرده

اره خب همین ماهم همینطور بوده اما وقتی خانواده دیگه نتونن خرج عروسی رو بدن نباید از وام ازدواج مایه ...

اون شرایطش فرق داره باید بدی دیگ

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜