2777
2789
عنوان

بهش گفتم اینستامو پاک کردم

324 بازدید | 20 پست

بهش گفتم اینستامو پاک کردم ولی  بعد چند روز که حوصلم سر رفت نصبش کردم ولی بهش نگفتم که نصبش کردم رفتم توی پیجش دیدم دختر فالو کرده ولی وقتی میدونست اینستا دارم ازین کارا نمی‌کرد خیلیییی دارم حرص میخورممم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بگو نصب کردم ببین طرفمو انفالو میکنه یا نه

وقتی بهش گفتم پاک کردم اینستامو بهم گفت اع یعنی اگه واسه اون یکی استوری بذارم نمیبینی دیگ فکر کردم شوخی میکنه خندیدم ولی الان دیدم زده دختر فالو کرده فعلا چیزی نمیگم بهش تا ببینم میتونم بیشتر اتو بگیرم ازش

ب نظرم فعلا نگو و ی فیک بزن باهاش فالو کن و استوریاشو چک کن

گفتم دگ خیلی دیره ولی خب بهونه آورد که اره رفیقم گفته بود فالوش کنو آمار بده ازش بهمو فلان کلا پیچوندم منم پیگیر نشدم

شوهر منم کلا مجازی محدوووود😂😂 ووواییییییییی..

هرچن من راضیم  .

شک کنم یا چی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز