2777
2789
عنوان

افسردگی

145 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۲۵ سالمه ازدواج کردم، ۹۹ درصد اوقات بی حسم یعنی میل به کاری ندارم حتی به خودم نمیرسم حس میکنم دلم مرده، خیلی لاغر شدم ، 

بیشتر بخاطر اینکه میل و احساسی ندارم ناراحتم

شمام همینطوری هستین طبیعیه؟ چند ساله اینجوریم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره اینجا همه افسردگی دارن ایمانتون رو تقویت کنید همش مال این غذا هاست که الان بیشتر اشون طبعشون ...

منکه اینا رو نمیخورم نمازمم اول وقت میخونم ولی زندگیم خیلی بهم سخت میگیره شوهرم دوسم نداره جدام نمیتونم بشم 

نمیدونم چرا هیچ حسی به چیزی ندارم البته خواستم برم یه هنری یاد بگیرم سه ماه یجا کار کردم اول گفتن حقوق ثابت داری برجی ۵ تومن ولی هفته پیش گفتن اماری هستش توام دستت کند بوده تهش سه چهار تومن بیشتر ندادن بهم😔

الانم هیچ سرمایه ای ندارم کارمو شروع کنم

حتما برو روانپزشک خوب بهت دارو بدع انرژی میگیری من حالم خیلی بدتر بود 

هزینه جلساتت چفدر بود

واقعا حالا خوب شد؟

من قبلنا به خودم میرسیدم همیشه شوق و اشتیاق داشتم الان نه

الان برام هیچی مهم نیست 

حتی شبا با ارایش میخوابم به خودم نمیرسم 😔

هزینه جلساتت چفدر بود واقعا حالا خوب شد؟ من قبلنا به خودم میرسیدم همیشه شوق و اشتیاق داشتم الان نه ...

خیلی بهتر شدم بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ اگه کرجی برو پیش دکتر سید حمید بخشایش بهترین روانپزشک

پول دکتر و روانشناس ندارم چیکار کنم :(

پیاده روی 

برقص. 

فکر نیاد بیاد به ذهنت 

بیشتر بخند  

موزیک شاد گوش بده. 

برای خودت برنامه ریزی کن تا تایمت پر بشه و وقت نکنی فکرهای مضر کنی 

هزینه جلساتت چفدر بود واقعا حالا خوب شد؟ من قبلنا به خودم میرسیدم همیشه شوق و اشتیاق داشتم الان نه ...

خوبه ک حوصله داری آرایش کنی ک پاکشم نکنی من خیلی وقته آرایش نمیکنم کلا

من هرجلسه پول دکترم ک ۱۱۰اینا میشه 

پول روانشناسم هر دفه من زیاد صحبت میکردم ۲۰۰ ۳۰۰هرهقته هم می‌گرفتم میتونی شما ۱۰۰تومن همراه یه بار بگیری 

حالا پول‌ روانشناس نداری ویس های روانشناسی گوش بده یا فقط روانپزشک برو

درحال ساخت ....:)

از همین الان پاشو و بخواه که به خودت برسی و انجام بده 

قدم به قدم برو جلو 

همینجور افسرده بمونی زندگیتم از دست میدی 

دنبال قرص و دارو نرو 

اما سعی کن از غذاهای طبع سرد فاصله بگیری 

چه خبره اینجا همه افسردگی دارن ایمانتون رو تقویت کنید همش مال این غذا هاست که الان بیشتر اشون طبعشون ...

ن اینا همش به خاطر بی کاری بی پولی حتی همون غذای بد به خاطر بی پولی و همچنین سنگدلی مردم خیانت اینا باعثشه طرف ایمانشم قوی باشه امکان داره افسرده باشه 

اینجا فقط نیست ک افسردگی دارن مال کل جامعه است فقط افرادی مثل شما انکارش میکنن

درحال ساخت ....:)

خوبه ک حوصله داری آرایش کنی ک پاکشم نکنی من خیلی وقته آرایش نمیکنم کلا من هرجلسه پول دکترم ک ۱۱۰این ...

ارایش میکنم رنگ و رو بگیرم یبار ارایش نکرده بودم شوهرم بهم گفت نمیشه به قیافت نگاه کرد😕😔