2821
2789
عنوان

اجازه همسر

441 بازدید | 36 پست

سلام. ۷ ماهه تو عقدم. یکسالم دوست بودیم

حالا اجازه نمیده با دوستام برم سفر. درحالی که من یه شهر دور درس خوندم و بعد از درسمم مسافرت زیاد رفتم با دوستام. الانم شاغلم

این قضیه خیلی داره فشار میاره بهم. کل اعتماد بنفس منو گرفته و احساس میکنم تو قفسم و دیگه میخواد کنترلم کنه همیشه. از بودن باهاش دیگه مثل قبل لذت نمیبرم

راه حلی دارین که یا اون اجازه بده و یا من دلم آروم بگیره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اجازه نمیده؟؟؟؟چ غلطااااا طرف مشکل روانی داره از الان حواست جمع باشه هاااااا ازدواج کنترل طرف نیست ک هرکاری کنی بخاد اجازه بگیری اون از تو باید اجازه بگیره اصلا ضعف نشون نده چ فشاری بگو اینطوریه هرررری ب غلط کردن میوفته نترس بره یا چی حق طلاقتم بگیر بزار اون بترسه

عزیزم کاش این موردقبل ازعقدباهم دیگه طی کرده بودید

ولی ازنظرمن خودتون دوتایی بریدسفر الان هردوتون متاهلین اگه خیلی وابسته دوست وسفربادوستاهستید ازدواج نمیکردیدبهتربود 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب چرا اجازه نمیدع؟!

میگه من نمیرم تو هم نرو. خطرناکه. خوشم نمیاد (بهونه های الکی)

الویت باید زندگیمون باشه

میگم تو برو. منم میرم.

الویت باید رشد فردی باشه تا به زندگیمونم کمک بشه من وقتی بشینم خونه و حالم بد باشه‌ اون دیگه چه زندگی میشه؟

من حتی روم نمیشه به دوستام بگم چرا نمیام

چون همیشه و همه جا من پایه بودم

ولی من ب نظر شخص خودم بعد از ازدواج ادم باید اولویتش سفر با همسرش باشه و برنامه های دوتایی، شما انگار به دوستات خیلی وابسته ای

با همسرو سفر برو ، حالا سالی یه بارم با دوستات برو

نه متاسفانه فکر‌میکردم همین که سبک زندگی منو دیده و خب چیزی نمیگه یعنی اوکیه با این مساله

دقیقا اشتباهت همین بوده که فکر کردی خودش میدونه و اوکیه 

الان باهاش صحبت کن اگه اجازه نداد سعی کن خودتو با شرایط وفق بدی و نذار اونم با دوستاش بره مسافرت 

اجازه نمیده؟؟؟؟چ غلطااااا طرف مشکل روانی داره از الان حواست جمع باشه هاااااا ازدواج کنترل طرف نیست ک ...

زندگی لج و لجبازی نیست. منم دوستش دارم

میخوام‌ حلش کنم نه بدتر بشه