2777
2789
عنوان

برای سرفه دخترم خیلی سرفه میکنه

505 بازدید | 23 پست

سلام  خواهرا،، دخترم 3روز سرفه میکنه دکتر بردمش دارو داد هیچ اثری نداشته، شما به  بچه هاتون چی میدید موقعی سرفه میکنن زود خوب بشن  درضمن 1سال 6 ماهشه، خیلی با مزه ماشالله دخترم با این سرفه میکنه همش میخنده بردمش دکتر بنظرم روحیه شو دید برا همی زیاد جدی نگرفت ☹️ چندبار اینجوری شده 

سلام پرتغالو سرشو اندازه ی سکه در بیار توش سر ق چ نمک بریز 

بعد شیر جوشو اب پر کن پرتغالو بزار توش فقط جایی ک بریدی اب نره توش 5 دقیقه بجوشه 

بعدش توشو درار دخترت بخوره دوای سرفس

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

عزیزم،خدا حفظش کنه،همون داروهاش و بده،خونه رو مرطوب نگه دار،موقع سرفه نصف  قاشق چایخوری عسل بزار دهنش،مواد غذایی  حساسیت زا بهش نده مثل گوجه و سس ،دختر من نارنگی هم می‌خورد بدتر میشد،عطر و ادکلن هم تا چند روز نزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدا حفظش کنه انشالله هرچه زودتر خوب میشه.ببرش یه دکتر متخصص کودکان..دخترمن یماه کامل سرفه کرد خوب نمیشد بردمش دکتر متخصص کودکان بخور اینا نوشته بود یه هفته نکشید خوب خوب شد..

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
چشم، ابجی جونم، بعد دارویی چیزی  که زود اثر کنه سراغ نداری

سراه های دختر منم طولانی بود ولی سیتریزین و دیفن هیدرامین بهش میدادم،سردیجات مثل ماست بدترش میکرد،سوپ مرغ و ورمیشل بهش میدادم رب هم نباید بزنی

سر قاشق چای خوری نمک 

داخل پرتقال رو خالی کنم یا ن فقط  پوستشو  اندازه سکه در بیارم نمک بریزم بزارم توی اب  جوش بیاره و ابم از قسمتی که اندازه سکه بریدم   نفوذ نکنه به داخلش؟ 

منم دخترم یک سالشه سرفه های وحشتناک داشت یه آمپول داد گفت یک چهارم بزن اگه خوب نشد تا شب باید بستری بشه ریه ش درگیر میشه و ....خیلی ترسیدم از بستری شدن مادررشوهرم گفت به دونه چند تا دونه بزار تو فنجان خیلی کم اب روش بریز سرش بزار حالا رو بخاری یا در کتری لعاب میندازه روزی یک بار دو سه تا قاشق میدادم دومین بار دادم بهش معجزه بود سرفه هاش خوب خوب شد بدون شربت سرفه و ...

به نظرم امتحان کن ضرر نداره 

هفت هشت دونه به دانه را چهار قاشق اب بریز روش بزا  بشه دو قاشق یا یک قاشق غذا خکری که لعاب بده 

حریره بادام هم خیلی خوبه برا سرفه و سرماخوردگی

سلام خدا حفظش کنه انشالله هرچه زودتر خوب میشه.ببرش یه دکتر متخصص کودکان..دخترمن یماه کامل سرفه کرد خ ...

دقیق یادت نیست براش چی نوشته بود دکتر، من تو خونه هم دستگاه بخور گرم دارم هم دستگاه بخور سرد، از کدوم استفاده کنم براش