2777
2789
عنوان

چرا من نمی تونم خوش پوش باشم

114 بازدید | 13 پست

از اول چادری بودم بخاطر بچه نمیتونم بازار و اینجا چادر بپوشم هر مدل مانتویی هم می پوشم ست ان بهم نمیاد نمی دونم چکار کنم همه مدل شال و مانتو و کفش و لباس گرم دارم و انگار وقتی میرم بیرون هیچی ندارم

بلد نیستی ست کنی

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بدونی چی رو با چی ترکیبی بپوشی😁

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
چکار کنم پس راهنمایی میخام    

خب اول باید اندام خودت رو بشناسی و لباست رو بر اساس اندام انتخاب کنی ( سیب، گلابی، موز یا ساعت شنی)

بعد رنگ مناسب پوستت رو انتخاب کنید.

رنگهای مکمل همدیگه رو در چرخه رنگ بشناسید

قدم بعدی و ساده ترین روش ست کردن انتخاب یکی در میون رنگها هست. یعنی اگر مانتوی آبی پوشیدی دیگه روسری آبی باهاش ست نکنی ( تیپ رو قدیمی و دمده نشون می ده) 

اگر یکی از رنگهای لباست مثل مانتو از رنگ شارپ بود بقیه رو از رنگهای خنثی استفاده کنی که زیبایی اون رنگ حفظ بشه و چشم بیننده هم از زیادی رنگ زده نشه

اگر هم استایل تک رنگ انتخاب کردید یکی از آیتم های کوچیک رو از رنگهای شارپ استفاده کنید. مثلا وقتی سرتا مشکی پوشیدید کیف رو یه رنگ جذاب (بسته به موقعیت) انتخاب کنید

برای شروع از ست های محافظه کارانه شروع کنید و بعد یواش یواش که اصول کلی اومد دستتون برید سراغ استایل های جسورانه تر

یه کار دیگه هم که خیلی کمک می کنه لباس هات رو بریز جلوت و ست های مختلف باهاشون درست کن تا به یه ترکیب خوب برسی وقتی به بهترین ترکیب یه ست کامل رسیدی همونجوری بذار داخل کمد تا موقعی که خواستی بپوشی دیگه دنبال مثلا شال مناسب نگردی و چون پیدا نمی کنی اونی که دم دستت هست رو بپوشی یا مثلا ببینی شلوار مناسبت اتو نداره و عجله داری و یکی دیگه رو بپوشی و کلا استایل رو به هم بزنی

خو چکار کنم یادم نمیدیدین؟

تو اینستا استایل بزن قشنگ یاد میگیری

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.