2777
2789
کلا درگیری برو ب دنبال بازیت من اصلا واسه تو پیام نزاشتم که نخود 

خدا شفاتون بده که تلخی زندگی تون رو سر بقیه خالی نکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ته دل خاستم ب این حال و روز بیفتی همین

شماهم بسه دیگه عههه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خدا خودش کمک کنه

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
تا صب تو ماشین موندیم همه جا ترافیکه نمیشه تکون خورد توی ماشین هی داریم قل میخوریم قیامته انگار

خیلی ناراحت شدم براتون. واقعا سخته. کاش نزدیک بودیم میومدین خونه ما

خب چ دردی دوامیکنه ادم تعجب میکنه یه مصیبتی بیاد سر ادم بعد بشینن اینجا تاپیک بزنن 

خب تاپیکم براش زیاد میبینی مثل خانم های جلسه ای فقط بلدی منکر یچیزی بشی خب تاپیک زده که زده تو بشین جای دنج و آروم زبونتم دومتر درازه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
متاسفم 😥😥😥 کاش زلزله های ریز بزنه ولی شدید نیاد  وسط این همه بدبختی این دیگه چی بود

۴ماهه ثضعیتمون همینه ۱۳ مهر۵.۸ اومد

چن روز پیش ۵.۴

دیشبم ۶.۱بود ک زدن همه جا ۵.۹ 

قیامت بود رسما 

خب چ دردی دوامیکنه ادم تعجب میکنه یه مصیبتی بیاد سر ادم بعد بشینن اینجا تاپیک بزنن 

براچندلحظه حواسش پرت میشه 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

تواین وضعیت تاپیک زدنتون چیه خداکمکتون کنه 

نمی تونی همدردی کنی نظرم نده رد شو از تاپیک تا ی چیزی بگی طرف بیشتر ناراحت بشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

نظرات ما دردی ازشون دوا نمیکنه دوست عزیز ,

اما دعای یکی شاید واقعا در حقشون مستجاب شد ,و از,بلاهای بعدیش در امان موندن .

یا یکی یه راهکاری بهشون داد ,اون بیرون تو سرما به کارشون اومد .