2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چ دردی دوامیکنه ادم تعجب میکنه یه مصیبتی بیاد سر ادم بعد بشینن اینجا تاپیک بزنن 

اینهمه تاپیک چه دردی دوا میکنه

الان بشینن گریه کنن تنهایی تا دل شما راضی بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وای عزیزم میدونم خیلی سخته انشاالله خدا خودش کمکتون کنه عزیزم چند ریشتر بود ؟ هنوز خطر رفع نشده

۶.۱ نه بزنین سایت لرزه نگاری یه لحظه ببینید تعداد پس لرزه رو

خجالت بکش میگم تو این مصیبت نشستی تاپیک بزنی حوصله ت زیاده ماشالله 

وقتی سر شما اومد شما تاپیک نزن برو به مصیبت برس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله ۸۰درصد اسیب دیدن

الهی عزیزم کاش کاری از دستم برمیومد خودشم برف میاد هوا خیلی سرده مواظب خودتون باشین  100 تا صلوات میفرستم واسه سلامتی تموم ساکنان خوی😢روح کسایی هم ک فوت شدن شاد باشه😢خیلی بده

خدایا خودت برام معجزه کن.
تواین وضعیت تاپیک زدنتون چیه خداکمکتون کنه  

چبکار کنه؟ درکی از زلزله دارید ؟ کلا زندگی مختل میشه و رسما هیچ کاری نداری انجام بدی 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بیخیال خودتو ناراحت نکن. براتون محل اسکان آماده کردن؟ سریع یک جایی برید تا شب نشده. خدا کمکتون کنه

تا صب تو ماشین موندیم همه جا ترافیکه نمیشه تکون خورد توی ماشین هی داریم قل میخوریم قیامته انگار