2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

71 بازدید | 12 پست

خانما اگه فقط روی یک چهارم نون لواش و پنج قاشق برنج بخورم 

بنظر شما برای غلات بدنم کافیه میخام ضرر نکنم 

روزی یه میوه و یه مشت مغزیجات بادمجان و کدو همون سبزیجات 

گوشت 

کافیه ایا خوردن اینقدر برنج مشکلی برام نمیاره 

چیزای شیرین هیچی بجز پرتقال و سیب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذف کامل شیرینیجات  ۶قاشق برنج در روز حذف غذای سرخ کردنی خودش باعث میشه کلی وزن کم کنی

همین طوری که نمیشه عزیزم، روزی کلا شیش قاشق:/

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
نمیدونم شاید ۸۰ کیلو باشم میخام قرص زینک بگیریم 

هشتاد با چه قدی؟

مولتی ویتامینو فراموش نکن ، مصرف اب زیاد، سالاد زیاد و نسبتا میوه عالیه

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
همین طوری که نمیشه عزیزم، روزی کلا شیش قاشق:/

میشه عزیزم خورشت بیشتر بخورین سینه مرغ بخورین خیلی کم کالریه یک چیزی دیگه که تو رژیم باید بهش توجه کردن اینه که نبلید گرسنه بمونی من اب میخوردم وقتی احساس گرسنگی میکردم چون سردی بهم نمیساخت وگرنه میشه سالاد و گوجه و خیار خورد

من رژیم زیاد از اینستا و اینا خریدم ۶ قاشق برنج اصولیه

هشتاد با چه قدی؟ مولتی ویتامینو فراموش نکن ، مصرف اب زیاد، سالاد زیاد و نسبتا میوه عالیه

۱۶۵

قرص سیستین ب۶ زینک زارک 

با ویتامین سیlangezit

خوبه بخورم ؟؟

میوه نمیتونم ترک کنم روزی یه دونه بخورم خوبه؟؟

میشه عزیزم خورشت بیشتر بخورین سینه مرغ بخورین خیلی کم کالریه یک چیزی دیگه که تو رژیم باید بهش توجه ک ...

عزیزم من خودم دارم علوم تغذیه میخونم، شاید ظاهراً اوکی باشه ولی تموم سیستم بدن از نظر دیفنس و مسمومیت میریزونه بهم

۱۶۵ قرص سیستین ب۶ زینک زارک  با ویتامین سیlangezit خوبه بخورم ؟؟ میوه نمیتونم ترک کنم روزی ...

میوه خیلی خوبه چرا ترک کنی؟

اتفاقا میوه رو نوش جون کن