2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 141 پست
ان‌شاالله خیلیییی دلم گرفته ها خیلی خیلییییی خدا کنه باردار باشم بخدا دیگه هیچی نمی‌خوام

چ دیر چ زود میشی ایشالا من خودم ی سقط داشتم بعد دوسال اقدام باردار شدم الان سه ماهمه همش زیر نظر پزشک بودم تا الان

همیشہ خودت باش👩🏻 هیچے و هیچڪس بہ اندازہ خودت مهم نیست🖤 ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که طبیعیه حتی ممکنه تا سه ماه هم علائم پریودی داشته باشی ولی حامله ام هستی من اینجوری بودم دکتر ...

مرسی عزیزم منم تو نی نی سایت خونده بودم مثبت کاذب اخه هیچ موقع اینطوری نشده بود حتی اگه 3روزم بی بی چکو نگه می‌داشتم رنگی نمیشد 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه باردار باشی ولی استرسو از خودت دور کن ببین هنو تشکیل قلبش هی چکاپ هس غربالگریا هس و ...تا اونم ...

همون یکی منو جمع کنه🥺😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من بودم الان ده تا ازمایش داده بودم  منم دعا کن عزیزم ♥

میخواما اما میترسم بخوره تو ذوقم واس همین نمیرم یکم بگذره بعد ایشالا شمام هرچه زودتر سوپرایز شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه خدا کنه منم اینطوری غافلگیر شم هلاک شدم از بس بی بی منفی دیدم

برام نموند عزیزم ولی خدا بزرگه توکل کن حتما درست میشه نذر نون ماست و سبزی برای حضرت ابوالفضل و هدیه های کوچولو برای خانوم رقیه مثلا ۱۴تا پنس مو 

خیلی جوابه اگه تاحالا نکردی انجام بده 

من سر بچه اولم حاجت گرفتم  

همون اول دوخط افتاد یا خیلی زمان گذشت ؟واسه بی بی چک میگم

همون لحظه چیزی ندیدم بعد ناراحت شدم گذاشتم موند همونجا بعد رفتم سر بزنم ببینم نشده با ناامیدی رفتم دیدم 2تاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم منم تو نی نی سایت خونده بودم مثبت کاذب اخه هیچ موقع اینطوری نشده بود حتی اگه 3روزم بی بی ...

توجه نکن عزیزم قران بخون چله بردار توکل کن نذر برا شهدا هم خیلی خوبه ازشون بخواه که از خدا بخوان دلتو شاد کنه

دیگه به هیچی فکر نکن من که میگم مثبته 

برام نموند عزیزم ولی خدا بزرگه توکل کن حتما درست میشه نذر نون ماست و سبزی برای حضرت ابوالفضل و هدیه ...

چقدر سخته ان‌شاالله زودی جواب بگیری

من نذر نمک کردم نمی دونم عوض کنم یا نه

همون لحظه چیزی ندیدم بعد ناراحت شدم گذاشتم موند همونجا بعد رفتم سر بزنم ببینم نشده با ناامیدی رفتم د ...

من اولیم منفی بود قبل موعد پریودی از بس عجله داشتم😂بعدیش منفی شد دو روز از پریودیم گذشته بود بعد چندساعت حاله داشت چند روز بعدش زدم مثبت شد  بازم رفتم آزمایش اونم مثبت شد

همیشہ خودت باش👩🏻 هیچے و هیچڪس بہ اندازہ خودت مهم نیست🖤 ️