2777
2789
عنوان

دندون دراوردن👶

50 بازدید | 5 پست

چیکار کنم ک این پروسه ی دندون دراوردن راحتتر طی بشه برا گل دخترم؟؟؟خیلی اذیته چیزی نمیخوره جز شیر

راهی هست؟؟؟همشم میخاد بغلم باشه از کلافگی و مرتب دستش تو دهنشه

مسواکای شکل u فایده دارن برا خاروندن لثه ها یا ن؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چن ماهگی دندون در میارن؟نی نی من تازه رفته تو سه ماه ..

برا هر بچه فرق میکنه

من ده ماهگی دراورد دوتا پایین

الانم ی سال و ی ماهشه دندونای بالاش داره درمیاد

ولی میگن از شیش ماهگی درمیاد

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
یه سوال دیگه من شیشه شیر شیشه ای سرش ارتودنستی هست خریدم کسی نداشته اینجور شیشه ای ؟؟خوبه ؟؟

نمیدانم اطلاعی ندارم

وای از دندون نگو دلم خونه😔

یکهفته هست پسرم شبو روزش گریه و تب هست. دستشو سمت دهنش میبره و جیغ میکشه. 

چیزی نمیخوره جز شیر

فقط با استامینوفن ارومه😑

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹