2777
2789
عنوان

کتابای کنکور

75 بازدید | 6 پست

بچها من کتابای کنکورم خیلیاش مونده، در ضمن کنکوری ۱۴۰۰ بودم،اکثر کتابارو هم دارم، اگر کسی کتابی چیزی خواست به من بگه که اگه داشتم به قیمت کم بهش میفروشم❤

یه دوست دارم که وضع مالی خوبی ندارن 

اگه میشه بعشون بدی

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی قبول شدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10212329/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین

میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

یه دوست دارم که وضع مالی خوبی ندارن  اگه میشه بعشون بدی

حقیقتا من خودم به پولشون نیاز دارم

ولی خب قیمتی که میدم کمه واقعا در برابر کتابای کنکور الان که سر به فلک کشیده

اگر اوکی هستن من قیمتارو واسشون بفرستم

حقیقتا من خودم به پولشون نیاز دارم ولی خب قیمتی که میدم کمه واقعا در برابر کتابای کنکور الان که سر ...

باهاش حرف بزنم میگم بهت قیمتش چنده؟ بگم داره یانه

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿