2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بهتره گوش ندی یا لااقل کمش کنی یا اهنگایی که غنا نیستش پیدا کنی وگهگداری گوش کنی من ببشتر دوست دارم یا سخنرانی گوش بدم یا نکته های اموزشی روانشناسی میگن که بعضی موسیقیها یجور مخدر صوتی دارن که بهش اعتیاد پیدا میکنی 

عزیزم آهنگی که گوش میدی نباید غنا باشه و انسان رو از حال خودش خارج کنه یا نباید خیلی غمگین باشه و ایجاد افسردگی بکنه. من اینا رو میدونم و مطمئنم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
غنا نباشه ینی چی؟

از این آهنگایی ک میرقصونن بشون میگن غنا ت عروسیا بیشتر استفاده میشه آدم رقصش مگیره با ریتمشون

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
هدف عبودیت هست

خدا به عبودیت ما نیازی نداره تا زمانی که نفهمیدیم چطور لذت ببریم از نعمت ها، چطور شاد باشیم و شادی آفرین و چطور محبت کنیم و چرخه صلح رو به جریان بندازیم❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
با اجازه استاتر  ۱۵۰ مرتبه حمد تقدیم امام زمان تعداد بگین

من ۵تا میخونم عزیزم؛ قبول باشه 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بعضی محتواها قشنگن.. 

من خیلی گوش میدادم شاید بخاطر سن و سالت باشه، اون موقع دانشجو بودم 

بعد یادمه توی یکی از سخنرانی ها گفتن که ذهنتون رو مشغول نکنید، انرژی ذهنتون نذارید با پلی شدن مدام اهنگ از بین بره، من از اون موقع کمتر کردم 

ولی موسیقی درونم زندست.. ❤️ 

چون موسیقی یه حس خاصی به ادم منتقل میکنه، مثل عشق یا دلتنگی.. گاهی خود به خود این حس رو دارم و لذت بخشه، خیلی بیشتر و قویتره از زمانی که موسیقی اینکارو میکرد 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️