2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست
یبار دیگه تاپیک قبلیتونو  بخونید احکام گستردس ولی بعضی احکام کاملا روشنه وواضحه نمیشه تغییرش دا ...

عزیزم دعا کنید ما هم سر به راه بشیم.

من فهمیدم هرچی هم احکام رو انجام بدم و قلبم رئوف نشه، هیچ به هیچم.

الآنم هیچم.التماس دعا ❤️🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظر لطفته 🙂❤️

عزیزم ببخشید سوال میکنم

من کنکوری ام و خب بیشتر وقتم رو با درسم میگذرونم

امسال میخواستم مسجد برم برای اعتکاف 

ولی هم یه کوچولو درسام فشرده ان و هم اینکه فکر نمیکنم مامان و بابام راضی بشن چون میگن وقتت گرفته میشه

حالا اینو خوندم الان ک از شرایط اعتکاف مسجد رفتنه 🥺

بنظرتون نمیشه خونه انجام بدم ؟

اینم بگم من اصلا جایی نمیرم و کسی رو هم نمیبینم ( منظورم نامحرمه)

بقیه موارد رو میتونم رعایت کنم

مثلا عطر بو نکردن و گوش نکردن ب موسیقی و....

یا عماد من لا عماد له 🫧🌫️
عزیزم ببخشید سوال میکنم من کنکوری ام و خب بیشتر وقتم رو با درسم میگذرونم امسال میخواستم مسجد برم ب ...

الان بالاترین عبادت شما اینه که یه دختر شیعه ی قوی بشی، درس الان از همه چیز واجبتره 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شما چند سالتونه .من 38

28 فکر مبکردم 20 باشی 🤤

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نیستم ن خودم ن شوهرمم حتی گاهی دلم هم میخاد مثلا ای تلویزیون پخش میشه سعی میکنم کانالو عوض کنم

بلاخره هر آهنگی ک. متناسب با مراسم جشن و بزن برقص باشه حرامه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

اهنگ‌گوش‌میکنیییییییی😧😧😧😧😧😧😳😳😳😨

وامصیبتاااااا

یاابالفضللللللل

میدونسی‌اونایبکه اهنگ گوش‌میدن اون‌دنیا میله آهنین  دااااغ میکنن توهمون گوشا وازونور گوششون درمیادبیرون…

بروتوبه کن اصلادیگه کوش نکن

استغفراله

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
اهنگ‌گوش‌میکنیییییییی😧😧😧😧😧😧😳😳😳😨 وامصیبتاااااا یاابالفضللللللل میدونسی‌اونایبکه اهنگ گوش ...

خب چرا در مقابل حکم خدا جبهه میگیری 

ما قرار عبد خدا باشیم

عبد ینی بنده خدا 

ینی هرچی خدا گفت صمم یکم اطاعت کنیم

وقتی میگه حرامه دیگه تمام

بگیم ن فقط خودمون رو گول زدیم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نیستم ن خودم ن شوهرمم حتی گاهی دلم هم میخاد مثلا ای تلویزیون پخش میشه سعی میکنم کانالو عوض کنم بلاخ ...

اهنگ بزن و برقص که اصلا به رو حیه نمیساره اتفاقا اکثرا آرومن

آرزومه که بغلم کنی خودت....