2777
2789

سلام خانومها این سونو رحم و فولیکول های من برای دیروز روز۱۱ پریودم هست این هم فولیکول های من که تنبلیم رفع شده و ۱۰ کیلو وزن کم کردم و با لتروزول و سینال اف دور ناف ۳ روزه که زدم فولیکول هام این هست .چجوریه این ماه  بعد زدن آمپول آزاد سازی باردار میشم بنظرتون؟

احتمالش خیلی زیاده اخه چنتان من با ی فولیکول ۲۰ باردارشدم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش خیلی زیاده اخه چنتان من با ی فولیکول ۲۰ باردارشدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10215755/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین

میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

اوی ننه جشنِ فولیکولی تو رحمت بر پا کردی

استرس رو از خودت دور کن خواهش میکنم استرس نمیزاره نطفه ببنده

برنامه بریز برو بیرون شاد باش اقدامتم بکن چرا نشه ... حتما میشه

مهم اینه که توی مسیر درستی و الان کلی فولی داری حتی اگه این ماه نشه همین روال به زودی میشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

حتماااا بعد ازنزدیکی پاهاتو بزن به دیوار احتمالش بیشترمیشه تا حداقل نیم ساعتم ازجات بلندنشو 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

[QUOTE=271750262]اوه ۴قلو نشه فولی قالبت آره منم از همین میترسنم با این فولیکول ها دختر میشه یا پسر ...

هرچی به تخمک گزاری نزدیکترباشه احتمال پسرشدن بیشتره هرچی دورتر دخترمیشه 

اوی ننه جشنِ فولیکولی تو رحمت بر پا کردی استرس رو از خودت دور کن خواهش میکنم استرس نمیزاره نطفه ببن ...

آره فولیکول هام جشن گرفتن😂😂😂

حالا اگه انشالله باردار بشم با این فولیکول ها پسر میشه یا دختر؟

قبلش شوهرتم خیلی تقویت کن دیگه مثلا شام یابعد شام گرمی زیادبخوره

قبلش شوهرتم خیلی تقویت کن دیگه مثلا شام یابعد شام گرمی زیادبخوره

آره گلم فقط یه چیزی من سه هفته ایناست که نزدیکی نداشتم و میگم اسپرم همسرم الان مرده هست یا باید تازه باشه یا فرقی نمیکنه؟

آره گلم فقط یه چیزی من سه هفته ایناست که نزدیکی نداشتم و میگم اسپرم همسرم الان مرده هست یا باید تازه ...

نه فرقی نمیکنه .نهایتش واسه اطمینان توی شب دوبار رابطه داشته باشین .