2777
2789
عنوان

احساس سیری

1928 بازدید | 9 پست

در طول روز همش احساس سیری میکنم خیلی هم لاغرم دکتر رفتم آندوسکوپی هم کردم معدم سالمه نمی‌دونم چرا همش سیرم کسی مشکل منو داشته خواهش میکنم راه حل بهم بدید

من برعکس همش گشنمه این هفته،تو چند روز ۳ کیلو اضافه کردم

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
من برعکس همش گشنمه این هفته،تو چند روز ۳ کیلو اضافه کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10215755/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین

میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو طب اسلامی تو نت علتش رو سرچ کن.

یا پیش همین دکترای طب برو

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
آره دارم کلا یک بار تو هفته اجابت مزاج دارم

اووووه خب چ انتظاری داری پس.هرروز صبح ناشتا ی قاشق خاکشیر تمیز شده رو تو ی لیوان اب جوش بریز هم بزن وقتی ولرم شد بخور تا نیم ساعت هیچی نخور بعد صبحانه بخور یه هفته ای یبوستت حل میشه اما اینکارو تا چهل روز ادامه بده قول میدم همه چیت درست میشه.خوب شدی برام دعا کن

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
اووووه خب چ انتظاری داری پس.هرروز صبح ناشتا ی قاشق خاکشیر تمیز شده رو تو ی لیوان اب جوش بریز هم بزن ...

فقط موقعی که سوپ یا ماست غذاهای آبکی بخورم گشنم میشه وقتی سیب زمینی یا تخم مرغ بخورم هم یبوست میشم هم تا دو روز سیرم و بی اشتها میشم

فقط موقعی که سوپ یا ماست غذاهای آبکی بخورم گشنم میشه وقتی سیب زمینی یا تخم مرغ بخورم هم یبوست میشم ه ...

به یبوست میگن ام الامراض ینی مادر بیماری ها.وقتی دفع نداشته باشی اونم چند روز.مسلما روی اشتهات تاثیر میزاره یچی کوچیکم بخوری زود سیر میشی.دکتر من گفته روزی ی بار دفع هم یبوست محسوب میشه انسان حداقل روزی دوبار باید بره دستشویی.با خاکشیر درست میشی

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡