2777
2789
عنوان

حال بد

93 بازدید | 14 پست

من چند هفتس اقدام کردم ولی  مدام دلشوره دارم استرس دارم‌نمیدونم چه مرگمه میترسم در اینده اتفاقای بدی بفته رابطون بد بشه یه وقتایی میگم‌پشیمونم کارم ول کردم نشستم خونه یه وقتایی خوبم 

تا یه بحث کوچیک میشه خیلی بهم میریزم گریه زاری میکنم خودمم کلافه شدم 

دیشب  سر ماشین بحثمون شد تا صبح  گریه کردم یکم خوابیدم باز بیدتر شدم‌گریه کردم‌  

احساس میکنم یه موجود منفعل به درد نخور شدم که فقط بشوره بپزه بزاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگع کارت جوریه‌که به تربیت بچه لطمه می‌زنه نرو ولی به این فکر کن از نظر مالی همسرت کامل می‌تونه ساپو ...

مشکل مالی نداریم ولی خودم‌کلافه ام  

انگار منتظرم یه نفر حرف بزنم اشکم دربیاد 

وای من همیشه فوبیای اینو دارم  من دانشجو معلمم همیشه میترسم همسرم بگه نرو سرکار

خیلیییییی حس بدیه خیلیییییی 

سعی کن با ادمی باشی که اصلا چنین چیزی تو تفکراتش نباشه 

مشکل مالی نداریم ولی خودم‌کلافه ام   انگار منتظرم یه نفر حرف بزنم اشکم دربیاد

نزدیک پریودت نیست یا هورمونات به هم نریخته؟

من نزدیک پریود اینجوری ام خیلی داغون میشم 

فک کنم امتحان داشتم مراقب گفت سرتو نچرخون زدم زیر گریه😐

خیلیییییی حس بدیه خیلیییییی  سعی کن با ادمی باشی که اصلا چنین چیزی تو تفکراتش نباشه

حس میکنم همه مردا تو فکرشون هست🥲🥲من که هر چی خواستگار داشتم یه جور حس مالکیت داشتن 

اصلا نمیخوان بفهمن زن یه موجود دارای اختیاره

نزدیک پریودت نیست یا هورمونات به هم نریخته؟ من نزدیک پریود اینجوری ام خیلی داغون میشم  فک کنم ...

نه  کلا  چند وقته اینجوریم‌ یه ماه اخیر بد ترم شدم  قبلا میتونستم‌جلو خودمو بگیرم الان اصلا نمیتونم 

حس میکنم همه مردا تو فکرشون هست🥲🥲من که هر چی خواستگار داشتم یه جور حس مالکیت داشتن  اصلا نمی ...

اره متاسفانه انگار اموال شخصیشونی چه جوون چ‌پیر چ تحصیل کرده چ بی سواد 

مشکل از فرهنگمونه 

ولی عزیزم به این فکر کن که بچتون تو آرامش بزرگ میشه خوب میتونی تربیتش کنی نه مثل خانمای شاغل که گاهی وقت نمیکنن شام و ناهار درست کنن حتی 

خب اون بچه چه گناهی کرده که باید یا خونه اینو اون باشه یا غذای خوب نخوره من خودمم شاغلم همیشه این نگرانیا رو دارم

نه  کلا  چند وقته اینجوریم‌ یه ماه اخیر بد ترم شدم  قبلا میتونستم‌جلو خودمو بگیرم الا ...

میتونی با یه مشاور صحبت کنی شاید افسردگی خفیف گرفتی شایدم نتونستی با کنار گذاشتن کارت کنار بیای 

اگه افسردگی‌ باشه سریع بری دنبالش درمان میشه خودتم اذیت نمیشی ولی اگه بمونه سخت درمان میشی الان روحت نیاز به درمان داره حتما پیگیر شو

ولی عزیزم به این فکر کن که بچتون تو آرامش بزرگ میشه خوب میتونی تربیتش کنی نه مثل خانمای شاغل که گاهی ...

خودم‌چی ؟

احساس میکنم مثل ببخشید یه حیوون که فقط بچه بیاره و غذا بده و ...شدم اصن موافق بچه ام‌نبودم با این وضعیت ولی میگن سنت داره زیاد میشه  تنبلی تخمدان دارم دکترم‌گفت مشکلی نداری معطل نکن ولی واقعا دلم‌نمیخواد  از اینده خودم میترسم از طرفی شوهرم ادمی نیست که اختیار کامل بده بهم 

خودم‌چی ؟ احساس میکنم مثل ببخشید یه حیوون که فقط بچه بیاره و غذا بده و ...شدم اصن موافق بچه ام‌نبود ...

شغلت جوری نیست که مثلا بعد دو سال دوباره ادامش بدی؟میتونی شرط بزاری اگه میخوای سرکار نرم باید هر ماه این مقدار پول بدی بهم برا پس اندازم اینو قبول نمیکنه؟چون واقعا درکت میکنم با یه امیدی رفتی سرکار الان سخته کنار بزاریش