2777
2789
عنوان

کاسه گدایی دستمه

138 بازدید | 8 پست

از هر کدومتون یه دونه صلوات برای شفا مادرم میخوام التماستون میکنم به پاتون میفتم خواهش میکنم دعاش کنید پیشش نیستم جگرم داره میسوزه واقعا نمیدونم چیکار کنم تنها کاری ک ازم‌ برمیاد تنهام نذارین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

😔😔😔 تا جایی که بتونم براتون میفرستم . 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😔😔😔 تا جایی که بتونم براتون میفرستم . 

مممنون عزیزم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

اللهم اشف کل مریض🙏

خدا شفای عاجل عنایت کنه ان شاالله،سایه همه مادران عزیز مستدام....

عزیزم تو مواقع سختی وترس این ذکر رو زیاد بگو:(حسبناالله ونعم الوکیل)،انقدر کارساز هس که نگو من خودم همیشه از این ذکر معجزه دیدم ورد زبونمه......

اللهم اشف کل مریض🙏 خدا شفای عاجل عنایت کنه ان شاالله،سایه همه مادران عزیز مستدام.... عزیزم ...

ممنون عزیزم چشم حتما 

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨ ✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَ ...

قربونت،برم ممنون عزیزدلم 

قربونت،برم ممنون عزیزدلم 

خدانکنه عزیزم🌷

برای سلامتیشون 70 بار حمد شفاء میخونم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خدانکنه عزیزم🌷 برای سلامتیشون 70 بار حمد شفاء میخونم.

ممنون عزیزدلم قربون محبتت الهی خودتو عزیزات همیشه سلامت باشین