2777
2789
عنوان

عکسای بچگیم

118 بازدید | 7 پست

مادر و پدرم ۷ سالی میشه جداشدن به طور قانونی ۴ سال.خانواده ی پدریم آدمای بدجنسین،از عوامل مهم جدایی مادر و پدرمم هستن،خدا میدونه که اون چندسال چقدر بی مهری دیدیم ازشون،اصلا مارو حساب نمیکردن،توی مهمونیاشون نبودیم،خونشون دعوت نمی شدیم وقتیم دعوت میشدیم به وضوح تبعیضی که بین من و برادرم و باقی بچه ها قائل میشدنو میدیدیم(دیگه زیاد وارد جزئیات گذشته نمیشم)

همه جوره دارم می سازم،همه ی دلخوشیم همون یادگاریای باقی مونده از گذشته بود که سال پیش عمه های عف*ریتم گند زدن بهشون 

عکسای باقی مونده از زمان عقد و عروسی مادر پدرمو قیچی قیچی و پاره فرستادن دم خونمون عقده ایا 

شاید مسخره به نظر بیاد ولی خیلی غصه خوردم 

آخرین باری که رفتم خونشون(حدود ۵ سال پیش)

خیلی کوچیک بودم حدود ۹ یا ۱۰ ساله بودم 

خیلی سعی کردم عکسای بچگی خودمو برادرمو از بابام بگیرم ولی اون بهم نمیداد 

ناچارا کلید صندوقو پیدا کردم و اونارو دزدیدم 

ولی پیدا کردنو همشو ازم گرفتن عمم با پررویی جلوم وایساد گفت هیچ گ*وهی نمیتونی بخوری

بعد از اون هربار تلاش میکنم بابامو راضی کنم ولی هربار میگه اون عکسا برام مهم نیست که بخوام به خواهرام بگم بدن 

نمیدونم اونارم تیکه پاره کردن یا نه 

شما بگید چیکار کنم؟آخه واسه چندتا عکسم که نمیشه قانونی اقدام کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو عکسا رو میخای بعنوان یادگاری از روزهایی ک سخت وخوش بود الانت رو نباز و پیشرفت کن درس بخون.. ...

ولی منم مثل باقی بچه ها حق دارم بدونم گذشتم چجوری بوده یا هرچیز دیگه ای

یعنی آدم نمیتونه یدونه عکس از خودش داشته باشع