2777
2789
عنوان

دلم ی شوهر جنتلمن می‌خواد ولی …

592 بازدید | 12 پست

نمی‌دونم چرا اینطوری میشه قیافم خوبه قدم بلنده تحصیلاتم بالاس ولی خواستگارایی میاد برام ک شاخ درمیارم از یسریاشون درست دختر پله مردم رهگذرن  ولی خودمو با بقیه مقایسه می‌کنم این نیست حقم   آدمای اطرافمو میبینم ک خیلی از من پایین ترن ولی ی شوهرایی کردن  شوهراشون خوشتیپ خوشگل وضع مالی خوب اخلاق خوب اونوقت من ۲۷ سالمه  هیچی اونایی ک واقعا خوبن میرن پشت سرشون نگاه نمیکنن اونوقت در پیتیا میمونن خب منم دوستدارم با آدم خوب در حد خودم ازدواج کنم چرا اینجوریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اکثر اونایی که با شوهر خوشگل و اجتماعی و پولدار ازدواج کردند خودشون پیدا کردند و دوست شدند یعنی به قولی خودشون تور زدند . داداش من خوشگل خوش هیکل و همه چی تموم تو دانشگاه با زن داداش ام آشنا شده که خیلی باهم تفاوت فرهنگی و ظاهری و ... دارند.البته زن داداش ام را خیلی دوست داریم اخلاق اش عالیه 

خدایا شکرت

میفهمم چی میگی

ولی برا پسرا خواستگاری مصداق سنگ مفت گنجشک مفته

یه سریا هم همینطوری ازدواج خوب کردن

ولی اگه دنبال ویترین عالی توی همسر آینده ات نیستی و یک همسر مناسب خودت میخوای منتظر بمون. انشاالله که قیمت میشه

ب هر چیزی ک بخوای میرسی ایمان داشته باش. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اونام اولش هيچي نداشتن زشت بودن به زندگي افتادن اي رفته پوستشون هيكلو سرحال شدم و بخاطر زن تلاش كردن ،مطمعن باش دروغ ميگن ازاول فلان بوده

منم شوهرم اولش هيچي نداشت يه پرايد دربه داغون كه مث جاهلا رو زمين خابونده بودش و انگار كف زمين نشسته بودي ،ويزيتور بود،همجانشستم گفتم مديرفروشه ابرو خريدم،همه هم ميگن زشته

الان بيابروببين چه مغازه لوازم خانگي زده چه ماشين زيرپاشه و هيكلي ساخته قدشم١٩٧هست ،خودم گاهي خودمو چشم ميزنم چون فكرشونميكردم و يك زندكي معمولي ميديدم باهاش

تازه هنوز سرخونه زندگي خودمون نرفتيم اينقد سريع پيشرفت كرد اين 

چشم نكنم خودم😂😂

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

والا اینایی که میگن سنت کم نیست، همونان که میگفتن طلا نخرید ارزون میشه. بری بالای سی سال. وضع بدتر ميشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین