2777
2789
عنوان

کمکم کنید... یخچال چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10580 بازدید | 75 پست
این همه گشتم ،هایسنس ندیدم اصلا بجز یه مدل بالا پایین فکر کنم

این مدل یخچال منه فریزرش قشنگ یک گوسفند توش جا میشه ۱۰ساله دارم واقعا ازش راضیم خیلی یخچال خوبیه اما مارک هایسنس دیگه مدلش نساخته 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ال جی و سامسونگ خیلی گرون شده. بیشتر از ۶۰ میلیونه. تا ۱۲۰ ۱۳۰ میلیون .واقعاا زیاده🙁

بله خیلی گرونه خواهرم ساید ال جی مدل دور این دور گرفت عالیه.مامانم ولی پولش نرسید سی تومن داد ساید مارک سان استار ایرانی .والا اینم خوبه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
سلام عزیزم خوبی؟ گلم میشه بگی از شنبلیله برا موهات استفاده کردی؟ نتیجه داد؟ من خیلی ریزش دارم و کف ...

سلام بله تاثیر داشت ولی نه خیلی زیاد. 

ولی حدود دو ماه شامپو سبغ استفاده کردم. خداروشکر ریزش موهام کامل قطع شد. الان در حد یه ریزش طبیعیه. 

این شامپو رو به چند نفر دیگه هم پیشنهاد دادم اوناهم نتیجه گرفتن. 

فقط باید صبور باشین. و حداقل ۲ شامپوی کامل رو استفاده کنین تا نتیجه بگیرین

سلام بله تاثیر داشت ولی نه خیلی زیاد.  ولی حدود دو ماه شامپو سبغ استفاده کردم. خداروشکر ریزش م ...

ببخشیدعزیزم من الان داشتم درباره ی یخچال تحقیق میکردم تاپیک شمارو دیدم میتونم بپرسم شمت چه مارکی 

انتخاب کردید و خوبه یانه؟؟

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
ببخشیدعزیزم من الان داشتم درباره ی یخچال تحقیق میکردم تاپیک شمارو دیدم میتونم بپرسم شمت چه مارکی&nbs ...

ساید اسنوا گرفتم مدل هارمونی. بله تا الان که راضی هستم

من هیمالیا دوقلو مدل الفا دارم.خیلی داغونه واقعا جنسش آشغاله.ولی دخترخاله دوو گرفته خیلی راضیه.هرچی میخری فقط هیمالیا نباشه یک هفتس خریدم دوبار سرویس کار اومده هنوز درست نشده .کلا خاموش کردم