2777
2789
عنوان

کمکم کنید... یخچال چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10579 بازدید | 75 پست
نه عمقش را اندازه نزدم. عرض یخچالو گفتم ۹۰. از لبه های دیواره هاش . عمقشم میخاهی؟ 

آها . نه من فقط قسمت یخچالشو خواستم. بدون فریزریخچال و فریزر رو هم ۹۰ میشن

آره . دوقلو برا زمانی خوبه که جا داشته باشی. من آشپزخونم کوچیکه . اگه دو قلو بگیرم مجبورم فریزرشو بز ...

آره خوب فکراتو بکن و سبک سنگین کن. ی چیزی بخر که پشیمون نشی و واقعا ب کارت بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها . نه من فقط قسمت یخچالشو خواستم. بدون فریزریخچال و فریزر رو هم ۹۰ میشن

بله . وای درب هارا ببندی چند سانتی اضافه میشه. معمولا تو کابینت ک جای یخچال در میارن اندازه استاندارده و جاش میشه. حالا باز  خونت اندازه بزن جاشو موقع خرید هم دقت کن

آره خوب فکراتو بکن و سبک سنگین کن. ی چیزی بخر که پشیمون نشی و واقعا ب کارت بیاد 

آره. دیگه گاهی اوقات عصبی میشم. آخه وقتی از بعضیها مشورت میگیری فقط گیر میدن به نظر خودشون. مثلا فقط دوقلو بگیر. اصلا حرف ساید نزن و ... بعدم مدام پیگیرن چرا داری درباره ساید پرسوجو میکنی فقط دو قلو و... 😤 

خب هر کسی شرایطی داره. من واقعا جام تنگه. با این قیمتهای نجومی هم فکر نمیکنم حالا حالا بتونیم خونه بزرگتر بگیریم. واقعا کلافه شدم

آره. دیگه گاهی اوقات عصبی میشم. آخه وقتی از بعضیها مشورت میگیری فقط گیر میدن به نظر خودشون. مثلا فقط ...

خوب مشورت کردن و اطلاع پیدا کردن از معایب و محاسن هر چیزی خوبه. ولی بیشتر به شرایط خودت فکر کن و آسایشت و البته جنس هم مهمه چون برات آسایش میاره. ان شاالله بهترین خرید را کنی و  بخوشی استفادش کنی

خوب مشورت کردن و اطلاع پیدا کردن از معایب و محاسن هر چیزی خوبه. ولی بیشتر به شرایط خودت فکر کن و آسا ...

منم همینو میگم .درمورد هر دو مدل میپرسم و منطقی فکر میکنم و تصمیم میگیرم. ولی خوشم نمیاد کسی گیر بده فقط به نظر خودش .

مرسی گلم بابت راهنماییهات. خیلی بکارم اومد🌹♥️ 

منم همینو میگم .درمورد هر دو مدل میپرسم و منطقی فکر میکنم و تصمیم میگیرم. ولی خوشم نمیاد کسی گیر بده ...

خودت میخواهی باهاش سر کنی و ازش استفاده کنی. بقیه ی مدت حرف میزنند و بعد یادشون میره و تو میمونی و وسایلت. بیخیال حرف بقیه