2777
2789
عنوان

یه لحظه بخونید

139 بازدید | 15 پست

سلام من نوزادم یک ماهشه

مادر شوهرم هر وقت بچمو میبینه مدام میگه بیا شیرش بده 

مامانش شیر میخاد منم واقعا خستم 

تو خونه مثلا شیر زیاد خورده اونجا میریم بیدازش میکنن بعد سریع میندازنش تو بغل من

نمیزارن من یه استراحت کنم بچه هم از مکیدن بدش نمیاد اما معدش پره و بالا میاره بعدش 

بنظرتون من چجوری باید برخورد کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو طبق ساعت و مقداری که دکترش گفته بهش شیر میدم.

بگو تازه شیر خورده بیشتر بخوره بالا میاره..

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

وای راست میگی مال منم همینه

دو دقیقه بچه نگه نمیداره

هی بیدارش میکنه

میگم اروم حرف بزنین ،اول خوابشه ،هنوز سبکه بیدار میشه

میگن برو بابا بزار عادت کنه

بیدارم که میشه فرار میکنه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
وای راست میگی مال منم همینه دو دقیقه بچه نگه نمیداره هی بیدارش میکنه میگم اروم حرف بزنین ،اول خوا ...

من بهش شیر خشک کمکی میدم انقد دخالت میکنه ک حد نداره منم عصبی میشم از صب تا شب درگیر بچه کم خوابی همه چی یه دقیقه هم اونجا نمیزاره راحت باشم 

حوصلم سر میره  هفته ای یبار میریم از وقتی زایمان کردم اگه نریم اونا میان

خوب دیگه حوصله سر رفتن همین چیزارم داره ، آخه با این حجم کار وقتی برای حوصله سر رفتن نمی مونه شما باید شیش دنگ حواست به خودت و بچه باشه بزار یکم از آب و گل در بیاد بعد به فکر حوصله سر رفتن باش وقتایی که میخوابه باید شما بخوری و استراحت کنی ، بعد که یکم از آب و گل دراومد اونم در حد تعادل رفت و آمد کن 

بعضی از این خانواده ها آدمو به غلط کردن نیندازند از بچه دار شدن من حتی نمی‌تونستم از بچم لذت ببرم انقدر که دهنم صااااف شد سرشون قشنگ به غلط کردن افتاده بودم که چرا بچه آوردم یعنی هرروز باید می دیدنش حتی میخواستم ماهی یبار برم خونه مامانم میگفتن اول بیارین اینجا بعد برین نمی‌رفتم اونا میومدن  کم کم حالیشون کردم منم زندگی دارم بیرون میرم تفریح دارم خانواده دارم همش که نمیشه برم اونجا الان شده ۴ روز یبار 

بعضی از این خانواده ها آدمو به غلط کردن نیندازند از بچه دار شدن من حتی نمی‌تونستم از بچم لذت ببرم ان ...

حالا من این مشکلو باخانواده خودم دارم  هرروز میگن بیااینجا 

بخدا ظرفام همه رو هم تلنبار هی باید برم اونجا از وقتی زایمان کردم همش در رفت‌ و امدم خستم خیلی خستم