2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون

142 بازدید | 10 پست

دندونمو دیشب عصب کشی کردم درد می‌کنه نمیزاره بخوابم 😭 زبونمم تاول زده حین درمان خیلی میسوزه چیکار کنم یه بزارم بهتر میشه؟

نمی‌خوام مسکن بخورم 

باید مسکن بخوری اخه بایدیه

کلا دکتری که عصب کشی میکنه مسکن و چرک خشک کن مینویسه که تهیه کنی بخوری هر ۸ساعت

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم عصب کشی کردم دیشب بلافاصله نوافن خوردم تا الان درد نگرفته خدارو شکر 

باید وقتی اون آهن داغ رو میخواد بکنه دهنت حواست باشه خوب دهنتو باز کنی و زبونت رو تکون ندی وگرنه میسوزی

اولین بارته ؟

اگر دیوانگی کردم دلم خواست 

هم باید چرک خشک کن بخوری هم مسکن 

اگ از قبل عفونت نداشته دندونت هر ۱۲ ساعت اگ داشته هر ۸ ساعت 

اگ هم دندونت درد میکنه برو ی سوزن کترولاک بخر بزن مال درده 

زبونتم اینطوری شده ماست بزن روش خنکی بخور

اگ داخلش پخته یا مثلا توش باد کرده درد میکنه شربت دیفن هدرامین بگیر تودهنت بچرخون بریز بیرون 

چیزای گرم سرد سفت نخور تا دندونت اذیت نکنه زیاد بعضیا تاچندروز دندونشون درد میگیره از روز سوم ب بعد کم کم خوب میشه طبیعیه