_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 عنوان خانومایی ک کاپ استفاده میکنن 94 بازدید | 7 پست میگن کاپو باید اخرش تا ۸ ساعت خالی کرد ولی من الان ۳ روزه پریودم هی دارم خالی میکنم ولی اگه میموند تو کل این سه روز لیوان حتی پر هم نمیشد خون خیلی کم میادحالا من الان مثلا ۲۴ساعته کاپو خالی کنم مشکلی پیش میاد یا اشکال نداره کسی میدونه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1401/11/09 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانا3 عضویت: 1395/05/13 تعداد پست: 1901 بايد كوچيكتر ميگرفتي احتمالا بايد خالي بشه شايد باعث عفونت شه نميدونم
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7005 ببخشيد من سوال داشتم چجوره اين كاپ قاعدگي راحته ؟مشكلي نداره اصلا موقع خواب خون نشت نميكنه به لباس يا حس نكرديد يوقت گير كرده باشه سخت درش بياريد؟ لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
tangerine عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 7720 آره نباید اجازه بدی زیاد بمونه. سعی کن نهایتا همون ۸ ساعت یک بار خالی کنی حال هر سرزمین را باید از حال زنهایش شناخت.
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 بايد كوچيكتر ميگرفتي احتمالا بايد خالي بشه شايد باعث عفونت شه نميدونم کوچیک هاشم میدونم چقدیه اگه اونم بود پر نمیشد هر ۷ ۸ ساعت خالی میکنم ته کاپه یکم فقط اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 ببخشيد من سوال داشتم چجوره اين كاپ قاعدگي راحته ؟ مشكلي نداره اصلا موقع خواب خون نشت نميكنه به لباس ... نه هیچ مشکلی نداره عالیه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 آره نباید اجازه بدی زیاد بمونه. سعی کن نهایتا همون ۸ ساعت یک بار خالی کنی 😔😔 اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم