2821
2789
عنوان

آریان حیدری

185 بازدید | 12 پست

بچها من با آریان حیدری  کلاس گرفتم ولی نتیجه نگرفتم. خیلی حال نکردم با تدریس ش.  

بنظرم روش  هاش خیلی جواب نمیده 

ولی خیلی  رضایت  داره 

نظرتون راجبش چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ولی راضی بودم واقعا

از محدود معلمایی بود ک مفهومو واقعا میرسوند و من فقط با اینجور معلما که مفهومو میفهمونن اوکیم و یاد میگیرم 

ایرانِ من ، ای جانِ من ای باور و ایمانِ من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جان و تن.. ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است 🖤
من اصلا روششودوس ندارم خیلی چرته بنظرم خیلی خلاصه میگه تودوتاکلمه که میگه یه تست میزنه منی که ازریشه ...

بنظرم که مفهومو خیلی خوب جامیندازه دل بده به تدریسش ولی از سر تجربه میگم ملاک پور یامعین کرمی ببینین.

ملاک پور یا معین کرمی ببین اوکین .آریان خیلی خوبه هر کسی نمیتونه باهاش بخونه وگرنه اون کارش حرف ندار ...

معین کرمی مال کدوم موسسه هس ازکجامیگیرید پکشو چطوره تدریسش ارملاکپورم خوشم نمیادمن یجوریه

. 🌻🌻💚
ملاک پور یا معین کرمی ببین اوکین .آریان خیلی خوبه هر کسی نمیتونه باهاش بخونه وگرنه اون کارش حرف ندار ...

ملاک پور بخونم باهاش  نتیجه میگیرم چون چند ماه دیگه کنکوره  ؟