2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

132 بازدید | 28 پست

دلتون از چی گرفته یا ناراحتین؟

خودم دو سه روزه ارتباطمو با یکی تموم کردم و الان یکم دلم تنگشه...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

ازینکه قهرو عه و من متنفرم از آدمای قهرو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم ازبی پولی گرفته😔ازاین که دندون پسر۴سالموکشیدم جاش عفونیت کرده پول دارو ندارم،ازاین که شوهرم یه کلیه داره،ازاین که پدرشوهرم تیلیاردره ولی ما محتاج نون شب،ازاین که دیسک کمرم پاره شده پول دکترندارم،بازم بگم😔جیگرم برابچه ی ۴سالم کبابه ای خدا

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی
ازینکه قهرو عه و من متنفرم از آدمای قهرو

وای خیلی سخته اینطوری...برای من نمیگفت قهره ولی کم حرف بود کم حرف تر میشد😂

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
دلم رب انار میخواد 

😂😂همینطوری خالی میخوری؟

مامانم یک ماه به خواهرم میگه شب بمون پیشم ،بیشعور با بچش میاد کاراشو میکنه بعد شب که میشع میره اصلا نمیگه این مادرمه شاید دلش بخواد ی شب پیشش باشم 

به خدا دستام از بس سرم زده بودم کبود بود،مامانم مریض بود هرچی بش گفتیم بمون کمک نموند ،بعد همه کار و بارش رو ما باید انجام بدیم پسرش عمل کردتو سر ما بود 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
باهمسرم عصری بحثم شد،دلم گرفته

میدونم چی میگی ادم بعد بحث هی حرفارو بالا پایین میکنه یا دلگیرتر میشه یا پشیمون تر

دلم خیلی گرفته 😭😭 کاش با معلم ریاضی ام درد و دل نمی‌کردم طوری شده که روزایی که ریاضی دارم نمیرم م ...

چرا مگه به روت اورده چیزیو؟

وای خیلی سخته اینطوری...برای من نمیگفت قهره ولی کم حرف بود کم حرف تر میشد😂

باهاش حرفامو زدم گفتم هربار ک قهر کنی بگی شب بخیر 

تا ۲۴ ساعت باید بی خبری بکشی ازم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دلم ازبی پولی گرفته😔ازاین که دندون پسر۴سالموکشیدم جاش عفونیت کرده پول دارو ندارم،ازاین که شوهرم یه ...

بمیرم😔خیلی سخته ....