2777
2789
عنوان

به شوهرم چه جوابی بدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست
از خدامه

چراپس  کلاازش قطع امیدکردیا

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
بگو اون خوشگلا  آشپزی نمیکنن بچه بدنیا نمیارن بچه شیر نمیدن بچه بزرگ نمیکنن خونه تمیز نمیک ...

چی میخواستی بگه میگه پس منم‌کار نمیکنن میشینم خونه چند روزه هر چی میگم همینو میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراپس    کلاازش قطع امیدکردیا

اوف نگو نگو همیشه بهش التماس میکنم نزار گریه کنم توروخدا اما توجه نمیکنه میدونم خودمو میشناسم اگه دیگه گریه نکنم همه چی بهم میریزه

ولش کن تحفه رو😂 یه گور باباش بگو و به زندگیت برس بیخیالش شو هرطوری دوست داری زندگی کن،تفریح و گر ...

اره خیلی پول میده میزاره برم خونه مامانم که برم با دوستام بیرون بدبختر نبود😄

اوف نگو نگو همیشه بهش التماس میکنم نزار گریه کنم توروخدا اما توجه نمیکنه میدونم خودمو میشناسم اگه دی ...

ولی خب بخاطربچه هات مجبوری تحمل کنی...

نمیشه یجوری خرش کنی رام بشه؟

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
اگه اجازه بدن شاید ولی ننش با جاد یکاریش کرده اصلا سمتم نمیاد

یجازندگی میکنین‌مگ

نه بابا خیلی دوریم

پَ زنگ میزنن پرش میکنن

متاسفانه اقاتون اون خانوما رو بیرون میبین یه سر اگه برن خونه این دختر ب اصطلاح خوشگلا صب از خواب ک بیدار میشن ببینن شمارو میزارن رو سرشون بنظرم بد ترین کار تو روابط زناشویی مقایسه است فرقیم نداره خیلی کار بدیه