2777
2789
عنوان

به شوهرم چه جوابی بدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هر کاری بکنی اون حرف برای گفتن داره

میخاد حالتو بگیره کلن چراشو پیدا کن و آتو دستش نده

فعلن درمقابل این حرکتاش سکوت و کم محلی کن تا بفهمه دهنشو برای هر حرفی باز نکنه

برای خودت بشدت ارزش قائل شو 

ناراحت شدم خوب اونارو توچشم خوشگلی میبینی زنشو نه

احیانا شوهرت چشم چرون نیس؟چشش دنبال بقیه باشه

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
خوبه جرات میکنه این حرفو بگه توهم مردای پولدار رو مثال بزن بگو یاد بگیر چیکار میکنی عرضه نداری مثل ...

واقعا کاش میتونستم بگم چون با ننه جونش یه چیزش میکنن این هوا میگن به اونا چشم داری حالا خر بیار باقالی بار کن

دیگه اعتماد بنفسی واسم نذاشته

ولش کن تحفه رو😂

یه گور باباش بگو و به زندگیت برس

بیخیالش شو

هرطوری دوست داری زندگی کن،تفریح و گردش برو، با دوستات خانوادت خوش بگذرون،پولاشو بگیر خرج کن 😜