2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روسری های خاص تو جاهای خاصن

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

چرا  روسری یییییییییییی های قشنگ هم پیدا میشن که

والا الان یه مدته همش دنبال روسری بودم اصلا خوشم نمیومد از مدل ها.دیگه بالاخره یکی مجبوری خریدم ولی بازم خیلی به دلم نیست چون مجبوری خریدم و روسری لازم داشتم.☹☹☹☹

آره راست میگی.مثلا میشه بگی کجاها؟؟؟

پاساژا

از این مراکز خرید باکلاسا😂

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

والا من که دیگه خسته شدم.انگار همه شکل هم هستن.یکی هم که خشگله خیلی گرونه مثلا ۸۰۰ هزار🙄🙄🙄🙄  ...

وای آره🤦🏻‍♀️

خیلی بد شده.دیگه یکی مجبوری خریدم ولی زیاد دوسش ندارم.شده مجبوری چیزی بخری اعصابت خورد شه؟؟؟

آره...مثلا مانتو

هر چی گشتم اون مانتویی که میخواستمو پیدا نکردم.آخرش یه مدل مانتوی دیگه خریدم که زیاد به دلم ننشست.