2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌جلا سنج کدومه ؟  در ضمن برای دشوری هم بگید چه کوفتی میزنید

جرم گرفته یا برا شستشوی روزانه میخوای؟ من دوسه ماه یبار جرمگیر میزنم چون روزانه با پودر ماشینی و وایتکس میشورمش اصلا لک نمیشه همیشه هم بوی خوبی داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
‌جلا سنج کدومه ؟  در ضمن برای دشوری هم بگید چه کوفتی میزنید

مایع من فوق العادس ولی شنیدم زیادی استفاده کردنش باعث کدر شدن سرامیکا میشه از پودر لباسشویی هم گاهی استفاده کن و گاهی هم ماسع شوینده من

اره عزیزم

کی وقت میکنی من خونه تازه سازه همه ی لوازمم رو هم عوض کردم دوس دارم همه چی مو تمیز و نو نگه دارم ولی نمیدونم چجوری و کی وقت کنم اگه برنامه ای ایده ای ترفندی دارید ممنون میشم 

کی وقت میکنی من خونه تازه سازه همه ی لوازمم رو هم عوض کردم دوس دارم همه چی مو تمیز و نو نگه دارم ولی ...

من اون پودر و وایتکس رو اماده کردم تو یه بطری خالی مایع ظرفشویی گذاشتم تو دسشویی هروقت میرم اونجا رو هم میشورم وقتی هم نمیبره، گردگیری هر روز انجام بده نذار تلنبار بشه، جارو میکشی لبه های فرش رو بتکون تو ریشه ها آشغال میمونه جارو بشن، هرچیزیو در میاری بعد بذار سرحاش  پشت گوش ننداز، لباس ها رو که میشوری خشک شد اتو بزن و تا کن یا اویزون کن و... خلاصه هرچیزی نظم خودشو داشته باشه تمیزکاری و دستمال کشی و ظرف شستن زمان زیادی نمیبره جمعه ها رو هم بذار برا تمیزکاری اساسی که اونم نهایت3ساعت بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نسبت پودر و وایتکس چقدر هست؟ آبم قاطی کردی؟

نصف پیمونه پودر، 1/4وایتکس بقیش آب فقط اروم بریز تا قاطی بشه در بطری رو هم تا یه ساعت نبند اگه روزانه هم درست میکنی دیگه اونو نمیخواد رعایت کنی