من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
بچه هایه صلوات برای هم وطنانمون بفرستید به سلامت این بحران رو رد کنن یه لحظه قلبم سنگینی کرد گریم گرفت
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
خیلی کشورها اروپایی زلزلهرخیز نیستن ولی ایران جز مناطق زلزله خیز دنیاس و متاسفانه مثل ژاپن پیشرفتی ت ...
کلا از دید ما ایرانیا ایران تو هیچی پیشرفت نداشته . هیچی. ایرانو امثالی مثل ماها داریم زندگی میکنیم توش ک خودمونم قبولش نداریم مثل خونه مستاجری ک از خودت نمیدونیش. بهش نمیرسی ک هیچ انگم میزاریم روش. ترکیه هم زلزله میاد. ترکیه دقیقا کجاس.
من واقعا نمیدونم لابد ما مقصریم ک ایران زلزله خیز شده. بارون نمیاد میگن ایران .... میاد میشه سیل میگن ایران چنان. طوفان میاد میگن فلان. خب اینجوری دیگه نباید تو ابن کره خاکی باشیم. لابد فردا قیامت ک سور اسرافیلم زده شد میخان بگن مقصر وجود ایران تو کل جهانه