2777
2789

واسه روبراه شدن شغل شوهرم صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تابلو‌چشم‌سوم‌من پربازدید شد ولی کاش نمیشد ی عده عقب مونده ریختن تو تاپیک‌منو تعلیق کردن

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
تابلو‌چشم‌سوم‌من پربازدید شد ولی کاش نمیشد ی عده عقب مونده ریختن تو تاپیک‌منو تعلیق کردن

خودت چشم سوم داری ؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

واقعا هم  همینطوره نی نی سایت برای بارداری و اینچیزاس  اما اصلا کسی تو تاپیکای بارداری ک نمیاد همه فقط دنبال تاپیک خیانت  و فوش و خواهرشوهر مادرشوهرن

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

اقا من چشمم عمل میکنم؟ خواهشا ج بوه

من حس ششمم مگ!!

ففط اعتقاداتم یکم متفاوته ک اونم بعد بچه دار شدن خیلی چیزا ترک‌کردم

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
بله

چقدر جالب یعنی باطن آدم ها رو میتونی تشخیص بدی؟ 

میشه یه لحظه بیام پی وی تون

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!