2777
2789

واسه قبل ازدواج بله

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

من نصفه خوندم به نظرم خوب بود

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همه چیزش رو.

اصولا به دلیل فرهنگ اجتماعی متفاوت ما و نویسنده خیلی چیزها برای ما صدق نمیکنه

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ی موردشو بگو؟

ببین اصلا ریشه ماجرا فرق داره برای ما و اونا.

بنیان خانواده تو‌ جامعه ما متفاوته. در جامعه نویسنده اون کتاب حتی روابط بدون ازدواج هم مسئولیت های ازدواج رو داره و اصولا ازدواج برای زندگی اجباری نیست و. در حالی که توی ایران روابط دوستی قبل ازدواج و روابط زناشویی متفاوت هستن.

با اینکه نظراتش راجع به افکار مردان رو قبول دارم به نظرم تو کل کتاب و توصیه هایی که میداد این تفاوت فرهنگی خیلی توی چشم میزد

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین اصلا ریشه ماجرا فرق داره برای ما و اونا. بنیان خانواده تو‌ جامعه ما متفاوته. در جامعه نویسنده ...

ولی توصیه هاش خیلی خوبه بنظرم،اون حالت کلی رفتار با مردارو توضیح داده دیگه..

ببین اصلا ریشه ماجرا فرق داره برای ما و اونا. بنیان خانواده تو‌ جامعه ما متفاوته. در جامعه نویسنده ...

حالا دید من اینطوریه ک اصل ماجرا اینه که مردی ک چه تو ایران به دنیا بیاد چه کشورای دیگ ۹۰ درصدشون از همچین زنی خوششون میاد دیگ فرهنگ هر کشور و رسم و رسموشون ربطی به ذات ادمی نداره که