2777
2789

یادمه سال ۹۹ یه زلزله تقریبا شدید تهران اومد که تا مازندران و اینارم تکون داد اگه یادتون باشه منشا زلزله هم مشای دماوند بود بیشتر سمت شرق تهران شدید بود،من حامله بودم ماهای آخر وقتی زلزله اومد همه ریختن تو خیابون و خوب واقعا ترسیده بودن چون پس لرزه هم خیلی داشت اگه تهرانیا یادشون باشه، من با اون شرایطم خیلی شیک شاممو خوردم رفتم خوابیدم هرچه همه گفتن فرار کن گفتم بخدا یه قدم نمیتونم بردارم،حالا سوالم اینه چرا انقدر میترسید؟خداوند عالم مراقبمونه بیخیال بابا انقدر ترس به دلتون راه ندید خدا بزرگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دیشب داشتم به همسرم میگفتم این چه رسمیه آخه وسط سرمای زمستون آذربایجان زلزله میاد چند سال پیش هم ...

کجای آذربایجان غربی هستید تازه چندثانیه لرزید دست وپام داره مبارزه تواین ماه چندبارلرزیده

۵.۳ 😭

مرکزش انگار خوی بود . ۵/۷ ریشتر

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍