2777
2789
عنوان

ی سوال زنانه

637 بازدید | 12 پست

بچه ها معذرت میخام از مطرح کردن این سوال 🤦‍♀️

ولی واقعا دیگه داره اذیتم میکنه و خجالت میکشم جلو شوهرم من موقع رابطه ی چیزی مث ترشح آبکی سفید رنگ ازم خارج میشه ک بدن شوهرمم کلا همین رنگی میشه و امروز دیگه ازم پرسید اینا چیه و ی جوری انگار چندشش بشه .کسی همچین تجربه ای داشته ؟ چیکار کردین خوب شدین ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت که مشخصه

بو داره

سوزش و خارش

درد زیر شکم

ترشح سفیدم در صورتی عفونته که بریده بریده باشه که قارچه

و خارش ایجاد میکنه

بهرحال واسه اینکه خیالت راحت بشه یه چکاب برو ضرر نداره

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

سفید یا بی رنگ؟

منم موقع معاشقه ترشح دارم شدید، ترشحات بی بو و بی رنگ که البته طبیعیه فکر میکنم بابت تحریک شدنه

امیدوارم اگر خدایی هم آن بالا هست, به جز آمار برداری از ویسکی خوردن و گوشت خوک خوردن من, حواسش به چیز های مهم تری هم باشد.
واقعا ؟ تو حالت عادی اصلا ندارم ترشح فقط موقع رابطه ینی عفونته ؟

اگ موقعای دیگ ترشح،خارش،سوزش داری بودار عفونته اگرنه ترشح عادیه شایدم اب ش ه و ت ه اگرخیلی ناراحتی ب دکترمراجعه کن

رنگ سفید ی چیزی مث شیر ی کم لزج و چسبناک 

من توی فیلم های پور‌ن دیدم که موقع رابطه از واژن دقیقا همین چیزی که میگین خارج میشه.. نمیدونم دقیقا چیه

امیدوارم اگر خدایی هم آن بالا هست, به جز آمار برداری از ویسکی خوردن و گوشت خوک خوردن من, حواسش به چیز های مهم تری هم باشد.
معذرت میخام گلم،دوستم میگفت منم موقع رابطه یهو یچیز ازم میریزه بیرون،مثل آقایون،میگف سفیده

خداکنه همین باشه .کل آلت شوهرم پر میشه خیلی خجالت میکشم فقط بار اول اینجور میشه تمیزش ک میکنه دیگه نمیشه .ینی از لذته ؟ 

خداکنه همین باشه .کل آلت شوهرم پر میشه خیلی خجالت میکشم فقط بار اول اینجور میشه تمیزش ک میکنه دیگه ن ...

عزیزم ترشح طبیعی شما و عکس العمل ناحیه تناسلیتون نسبت به تحریکه

ایشونم نباید بدشون بیاد