سلام بچه ها من امروز دوتا دندون عقل کشیدم که یکیشو با جراحی کشید و بخیه زد. الان یکم خونریزی دارم موقعی که آب دهنمو تف میکنم . طبیعیه؟ نسبت ب صب کمرنگ تر شده. و اینکه انتی بیوتیک هم نداده بهم
سلام عزیزم شما عمل کاشت لنز انجام دادید هنوزم راضی هستین؟توی چشم احساسش میکنید؟یا مشکل خاصی باهاش ندارید؟ من یه اب مروارید مادرزاد دارم به نظرتون بعد عمل مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟شما همچین شرایطیو نداشتین؟
آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره .یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
سلام خیلی راضی م . اصلا هیچی حس نمیکنی کاملا عادی. هیچ مشکلی نداره
من آب مراورید مادر زاد دارم خیلی کوچیکه و تا الان ازیتم نکرده به نظرتون اگر عملش کنم بزرگ تر نمیشه ک بعدا ازیتم کنه همچین شرایطی رو نداشتین؟
آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره .یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
سلام خیلی راضی م . اصلا هیچی حس نمیکنی کاملا عادی. هیچ مشکلی نداره
مارک لنزتون چی بود و بعد چ مدت رسید دستتون؟
فیکیک ، یکسال طول کشید تا بیاد . این لنزها جلوی اب مروارید رو تو سنین بالا هم میگیره کاملا مطابق چشم سالم عمل میکنن. برید دکتر اب مرواریدتونو عمل کنید بعو لنز بذارید
فیکیک ، یکسال طول کشید تا بیاد . این لنزها جلوی اب مروارید رو تو سنین بالا هم میگیره کاملا مطابق چشم ...
پیش کدوم دکتر عمل کردید میشه اسمشو بگید .و بعد عمل درد نداشتین؟