2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل

85 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من  امروز دوتا دندون عقل کشیدم که یکیشو با جراحی کشید و بخیه زد. الان یکم خونریزی دارم موقعی که آب دهنمو تف میکنم . طبیعیه؟ نسبت ب صب کمرنگ تر شده. و اینکه انتی بیوتیک هم نداده بهم

اصلاتف نکن. حفره خشک میشه دندونت پدرت درمیاد مال من همینجوری شد تاده روز یرمومیخاستم بکوبم ب دیوار

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاتف نکن. حفره خشک میشه دندونت پدرت درمیاد مال من همینجوری شد تاده روز یرمومیخاستم بکوبم ب دیوار

پس چیکار کنم؟ اب دهنم همش جمع میشه مزه خون میده حالمو بهم میزنه نمیتونم قورت بدم

پس چیکار کنم؟ اب دهنم همش جمع میشه مزه خون میده حالمو بهم میزنه نمیتونم قورت بدم

با دستمال خشک کن. ی روز بایدتحمل کنی وگرن دردت تادوهغته طول میکشه

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

سلام عزیزم شما عمل کاشت لنز انجام دادید هنوزم راضی هستین؟توی چشم احساسش میکنید؟یا مشکل خاصی باهاش ندارید؟ من یه اب مروارید مادرزاد دارم به نظرتون بعد عمل مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟شما همچین شرایطیو نداشتین؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
سلام عزیزم شما عمل کاشت لنز انجام دادید هنوزم راضی هستین؟توی چشم احساسش میکنید؟یا مشکل خاصی باهاش ند ...

سلام خیلی راضی م . اصلا هیچی حس نمیکنی کاملا عادی. هیچ مشکلی نداره 

من آب مراورید مادر زاد دارم خیلی کوچیکه و تا الان ازیتم نکرده به نظرتون اگر عملش کنم بزرگ تر نمیشه ک بعدا ازیتم کنه همچین شرایطی رو نداشتین؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘

مارک لنزتون چی بود و بعد چ مدت رسید دستتون؟

مارک لنزتون چی بود و بعد چ مدت رسید دستتون؟

فیکیک ، یکسال طول کشید تا بیاد . این لنزها جلوی اب مروارید رو تو سنین بالا هم میگیره کاملا مطابق چشم سالم عمل میکنن. برید دکتر اب مرواریدتونو عمل کنید بعو لنز بذارید

فیکیک ، یکسال طول کشید تا بیاد . این لنزها جلوی اب مروارید رو تو سنین بالا هم میگیره کاملا مطابق چشم ...

پیش کدوم دکتر عمل کردید میشه اسمشو بگید .و بعد عمل درد نداشتین؟