2777
2789
عنوان

کارم درست بود؟

27 بازدید | 4 پست

کلاسی اسم نوشته بودم برا رفت وامد مشکل داشتم برادرم گفت خودم میبرمت هر روز... خودمم شک داشتم که راست میگه گفتم نه هی اصرار کردن مامانو خواهرام گفتن برو دیگه خودش داره میگه.... 

کلاسا که شروع شد هر رووز یه بهونه می اورد.. دور میبردم و هی میگفت چرا من باید اینکارو بکنم... سه تا بیشتر نمونده بود تا ب مدرک 

که امروز باز کلاس داشتم اینم 40دیقه دوباره دور امد منم دیگه گفتم عزت نفسم مهم تر از کلاسو مدرکه... دادو بیداد که توکه نمیتونستی ببری چرا گفتی میبرمو اینا... دیگه نرفتم زنگ زدم کلا کنسل کردم

حالا هی دارن میگن یکساعتم یکساعت بود باس میرفتی مدرکتو میگرفتی 

کارم درست بود؟ 

شما بودید چیکار میکردین؟ 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

تصمیمت بر اساس عصبانیتت بوده. درسته کار برادرت درست نبوده اما اگر بخوای پیشرفت و موفقیت خودت رو به دیگران گره بزنی، کلی مانع سر راهت درست میشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیمت بر اساس عصبانیتت بوده. درسته کار برادرت درست نبوده اما اگر بخوای پیشرفت و موفقیت خودت رو به د ...

هی منت میزاره سرم که اره من میبرمت

درصورتی که خودش گفت که میبرمو میارمت

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
هی منت میزاره سرم که اره من میبرمت درصورتی که خودش گفت که میبرمو میارمت

می فهمم که اذیت شدی. به این فکر کن که این اتفاق بهت چی میخواسته بگه؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊