خششخاش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 عنوان اصلاح ابرو👀 361 بازدید | 7 پست چند ماهه دست نزدم میخام دخترانه وردارم میترسم خرابشون کنن:/ بعضیا واقعا گند میزنن به ابرو لطفا اگه سالن خوب میشناسید برا اصلاح ابرو توی خرمآباد معرفی کنین. میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین. 1401/11/08 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فوضولتونم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3635 شهین بیوتی هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺 مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34761 خرم آباد نمیشناسم اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8811 اسی میشه عکس ابروهاتو بدی چن ماهه ک برنمیداری ؟؟؟؟منم میخام دخترانه کنم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
خششخاش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 اسی میشه عکس ابروهاتو بدی چن ماهه ک برنمیداری ؟؟؟؟منم میخام دخترانه کنم سه چار ماهه😑💔عکس ندارم. مشکی و پُرَندیگه فک کن ابرو دست نخورده س دیگه.میخام جوری وردارم که زیاد تابلو نباشه و سنم زیاد نشون نده میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8811 سه چار ماهه😑💔 عکس ندارم. مشکی و پُرَن دیگه فک کن ابرو دست نخورده س دیگه. میخام جوری وردارم که ز ... خودت تمیز کن فقط بند انداختن بلد نیستی برو ارایشگاه بلدی نرو اونم خودت بنداز چون هرچی بگی اونا کار خودشون میکنن خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
خششخاش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 خودت تمیز کن فقط بند انداختن بلد نیستی برو ارایشگاه بلدی نرو اونم خودت بنداز چون هرچی بگی اونا کار خ ... صورتم وکس میندازم💔خب منم برا همین میترسم برمابروها م داغون کنن میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
خششخاش مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 اسی میشه عکس ابروهاتو بدی چن ماهه ک برنمیداری ؟؟؟؟منم میخام دخترانه کنم اینطور مدلی مثلا میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.