2821
2789
عنوان

فیلت ر شکن

113 بازدید | 14 پست

میشه لطفا یکی رو که وصل میشه فقط معرفی کنین واقعا لازم دارم😥

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

واسه من یهویی تل و اینستا قط شد😑

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

وای منم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوضاعی داریم بخدا نصف روز دارم با این فیلت ر شکنا ور میرم کلی فیلم باید برای امتحان فردام دانلود کنم یکیشم دانلود نشده😭

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

اوضاعی داریم بخدا نصف روز دارم با این فیلت ر شکنا ور میرم کلی فیلم باید برای امتحان فردام دانلود کنم ...

اعصابمون بهم ریخته

چه گناهی کردیم😓

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
من اندروید ندارم ولی از یکی دیروز شنیدم فکر کنم گفت فَست وی*پی ان داره عالیه

مرسی اینم داشتم ولی نمیشه😣

لنترن هم داشتی؟

نه ولی شنیدم الان نصب میکنم

چیز خاصی لازم نیست برای وصل شدنش؟

اوضاعی داریم بخدا نصف روز دارم با این فیلت ر شکنا ور میرم کلی فیلم باید برای امتحان فردام دانلود کنم ...

فعلنا اوضاعمون درست بشو نیس💔 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز