2777
2789
عنوان

قدر مامانمو نمی‌دونم واقعا

251 بازدید | 19 پست

سلام دوستان انشاالله حال تون خوب باشه 

من فرزند اول خانواده هستم واقعا تعریف نباشه خانواده ام همه چیز برام فراهم میکنن وضع شونم خوبه خداراشکر از طلاو لباس بگیر تا خورد و خوراک همه چیزم عالیه واقعا برام کم نمیزارن 

ی خواهر دارم ی برادر 

از بیرون ک میام مامانم ناهار برام آماده میکنه همه کارام میکنه 

هر چیز بخوام برام می گیرن هم مامانم هم بابام 

اینم تازه متوجه شدم ک منو بیشتر از بقیه بچه هاشون دوست دارن 

من یه بدی دارم ک خیلی زوووود عصبی میشم داد میزنم سرشون 

دیگه جرعت نمیکنن باهام حرف بزنن 

راه کار دارین بدین خواهش میکنم اصلا قدر شونو نمی‌دونم 😔😔

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سنت داره اگه زیر ۱۶ سال هستی بخاطر سنته که زود عصبی میشی

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

داد میزنی سرشون جرعت نمیکنن باهات حرف بزنن؟ 

من اگ حق با من باشه و داد بزنم چیکارا که نمیکنن باهام ....

واقعا قدرشونو بدون

{ و آنها که ستم كردند به زودى میدانند كه بازگشتشان به كجاست! }

چقدر شبیه منی .منم یه خواهر و برادر دارم با خانواده خوب ولی وسطی هستم 🙂

منم قدر مادرم رو نمیدونم ،دوس دارم بهتر شم ولی خیلی سخته .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

همینکه میدونی چیکار برات میکنن قدردانی تورو مشخص میکنه دخترم ،، و همینکه میدونی به چه علت نمیتونن باهات حرف بزنن درک ترو نشون میده و معلومه دختر خیلی ماهی هستی ، یکم رو ارامش درونیت کار کن همه چی عالی میشه

منم مثل توام مادرم خیلییی مهربونه خیلی به فکرمه ولی وقتایی عصبی میشم باهاش بد حرف میزنم باز میرم معذ ...

انشاالله خدا ببخش 😔

داد میزنی سرشون جرعت نمیکنن باهات حرف بزنن؟  من اگ حق با من باشه و داد بزنم چیکارا که نمیکنن ب ...

آره دیگه اصلا جرعت نمیکنن چیزی بگن 

2790
2778
2791
2779
2792