2777
2789
عنوان

نظرتون چیه❤️‍🩹

82 بازدید | 7 پست

از مامانم متنفرم کاش هیچوقت نبود زندگیمو زهرمار کرد

از بچگی فقط عذابم داد تا چشم باز کردم جنگ و دعوا و بدبختی تو خونمون بود، هر وقت بابام یه چیزی بهش میگفت منو میزد و شکنجه میداد و می‌گفت یا میری با بابات حرف میزنی یا دیگه دوست ندارم بچه بودم تو روحیم تاثیر می‌گذاشت... به بابام التماس میکردم با مامانم آشتی کنه تا مامانم کاری به کارم نداشته باشه، بابام طرز فکرش قدیمی بود برعکس مامانم و هردوشون دو منجلاب زهرماری خودشون غرق شدن و تو تنهایی بزرگ شدم و حق نداشتم با کسی درد و دل کنم وگرنه مامانم دعوام می‌کرد، هیچ دوستی نداشتم یکی دو تا بودن و مامان و بابام جلوشون اینقدر دعوا میکردن که طفلیا می‌ترسیدند و میرفتن به ماماناشون میگفتن، 16 سالم شد کلی چیزا به چشم دیدم....... خیلی چیزا 

خورد میشدم ولی سرم رو شونه خودم بود و به خودم تکیه کرده بودم نه اهل دوست پسر این بچه بازیا بودم، تو 16 سالگی مامان و بابام طلاق گرفتن.... مامانم برای انتقام از بابام منو ازش گرفت و با کلی وعده دلمو بدست آورد..... منم از بابام میترسیدم حداقل مامانم مثل بابام عصبی نبود و سر هرچیزی صداش پس سرش نبود ولی به شیوه خودش عذابم میداد با توهین و سرکوفت و محروم کردنم و شکستن غرورم، نه بهم محبت می‌کرد و نه درکم می‌کرد برعکس سوهان روحم بود و بابام و همه رو میزد تو سرم، برای کنکورم اینقدر آزارم داد و میده که دیگه خسته شدم، دل بستم به یکی برای اولین بار....... حالا اونم میخواد ازم بگیره و میگه اجازه نمیدم و کلیییی حرف در حالی که خودش..... 

کاش میشد خودمو بکشم راحت شم

خب شاید واقعا صلاحت رو میخواد ، هیچ مادری بدی بچشو نمیخواد

سنت کمه، حساسی 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید واقعا صلاحت رو میخواد ، هیچ مادری بدی بچشو نمیخواد سنت کمه، حساسی 

مادریش بخوره تو سرش 

به چه قیمت؟ 

از من چی مونده دیگه؟ 

اعصاب؟ 

روان؟ 

آرامش؟ 

دلخوشی؟ 

چرا؟ چرا من توی 17 سالگی باید تپش قلب بگیرم؟ میگرنم جوری عود کنه که یه بسته قرصم چارم و نکنه؟! چرا باید آرزوی مرگ یکی و کنم؟ چرا؟؟؟ چرا چیزایی که حقمه رو نمیتونم داشته باشم چون اون مادرم؟ 

نه حق بیرون رفتن تنهایی تا سر کوچه، نه خونه دوستی رفتن عين بچه دوسالع باید پشت سرم راه بیوفته، نه میتونم با دوستام کافه برم، نه حق دارم از یکی خوشم بیاد، گوشیم چک بشه؟ مگه من چند سالمه که حق اینستا داشتنم ندارم؟؟؟ برو ببین دخترا 12 ساله گرگن تو جامعه اونوقت منو مثل چی نگه داشتن تو خونه نه معاشرتی نه چیزی بهم میگن امل، خب کی باعث ایناعه؟ هنوزم به صلاحمه؟؟؟ 

من پیر شدم اونم نه یه شب و دو شب زمان برد 3 سال زمان برد و موهای سرم تار تار سفید حس میکنم مردممممم به کی بگم بفهمه؟  لابد به کسی که مسببشه 

مادریش بخوره تو سرش  به چه قیمت؟  از من چی مونده دیگه؟  اعصاب؟  روان؟  ...

احساس میکنم مادرت نگرانته که مثلا از راه بدرت نکنن، وگرنه اون قصد آزارتو نداره مطمئن باش ، فقط راهشو بلد نیست متاسفانه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت