بچه ها سلام من۴ و نیم ماهه زایمان کردم و بعد از زایمانم مدام پریود بودم بعد ۴۰ روز این ماه دوروز لک دیدم و شک کردم بارداد باشم تست زدم بیبی منفی بود تو همون لکه بینی دوبار زدم پاک شدم و تهوع و سرگیجه و بی میلی دارم به غذاها بنظرتون باز بی بی بزنم ؟ یا برم بتا بدم؟ جلوگیری طبیعی بوده دوقلو دارم شرایط بچه دار شدن هم ندارم ممنون میشم کمک فکری کنین نمیدونم تاریخ پریودمم کی هس
خوشبخالت دو قلو داری؟ قرص یا دارو خاصی استفاده کردی گلم ؟
و اینکه گلم نگران نباش پریود نشدن بعد از زایمان کاملا طبیعی است و یا لکه بینی .
پس نگران نباش اگه طول کشید برو دکتر
برا منم دعا کن مادر بشم خیلی وقته منتظرم
میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا دوقلو هات رو برات نگه داره عزیزم. بی بی خطا هم داره. برای اطمینان فردا یه تست بده خیالت راحت باشه.اگه هم مطمئن هستی باردارنیستی زعفرون دم کن و بخور.
میشه موقع شیر دادن به کوچولوهات برای منم دعا کنید مادر بشم 🥺🙏
خوشبخالت دو قلو داری؟ قرص یا دارو خاصی استفاده کردی گلم ؟ و اینکه گلم نگران نباش پریود نشدن ب ...
بله دوتا دختر. انشالله خدا بهت فرزندانی سالم و صالح بده. نه دارو استفاده نکردم منم بارداز نمیشدم دکتر گفت برو ای وی اف قطع امید کردم از دکترا همسرمم ای وی اف نبرد منو فقط به خدا توکل کردمو داد واقعا از ته دلم ازش بچه خواستم . انشالله که به توام بده با بهترین شرایط و حال خوب . البته دوقلوزایی داریم تو خانواده خواهرزاده هام دوقلوهستن بچه های خاله هام و عمو دخترعمو منتها دکتر به من گفت کلا بچه دار نمیشی ولی خواست خدا بود
خوشبخالت تو ک اینقدر دلت پاکه، واسم دعا کن منم دکتر گفته نمیدونم باید لاراسکوپی بشی اکرم ن ک ای وی اف،
دعا کن برام عزیزم
میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من
انشالله حتما میشی به خدا اعتماد کن . به منم همینارو گفتن . انشالله طبیعی باردار میشی یه عزیزدلی میار ...
فدات گلم ممنونم از حرفای قشنگت ان شاءالله خدا، به دعای خودت، و نگاه بچگانه و بی گناه دو قلوهات ب منم نگاه کنه .خیلی دلم شکسته
هروقت بچه هات شیر دادی هر موقع یادت افتاد برام دعا بکن ممنونم گلم