viyolgdenkjj مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 731 عنوان خانما کمک😭 69 بازدید | 6 پست سلام من نمره سالیانه دو تا از نهایی هام شده 6/75و6نیم بهم گفتن تبصره میتونم بزنمالان تو نت دیدم نوشته سالیانه زیر 7 تجدید الان به نظرتون تبصره میخورم یانه 1401/11/08 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
viyolgdenkjj مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 731 انشالله ک بخوری آخه این مدرسه بزرگسالان بهم گفت هفته آینده بیا دیپلم موقت ات بگیرولی الان با دیدن این نوشته تو نت استرس گرفتم
نازرها عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1396 منم دیپلم ندارم سرهمین ادا بازیاهم دنبال دیپلم نرفتم دبیرا ۱۹ونیم بیست میکنن ۹ونیم رو ده نمیکنن دانش آموزی ک خودش۱۹ونیم داره ک نیاز ب نیم نمره نداره اونیک ۹ونیم نیاز داره ک بهش نمیدن خاک توسرشون از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
viyolgdenkjj مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 731 منم دیپلم ندارم سرهمین ادا بازیاهم دنبال دیپلم نرفتم دبیرا ۱۹ونیم بیست میکنن ۹ونیم رو ده نمیکنن دانش ... 😭😭وای منم خسته شدمالان زنگ زدم مدرسه گفتن مردود شدم تبصره نمیشهبهم گفتن برو اداره شاید بهت دادنبه نظرتون در حد تبصره نمره میدن بهم؟ حالم خیلی بد
نازرها عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1396 😭😭وای منم خسته شدم الان زنگ زدم مدرسه گفتن مردود شدم تبصره نمیشه بهم گفتن برو اداره شاید بهت داد ... نمیدونم اگ اشنا داشته باشی پارتیت بشه خوبه از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
viyolgdenkjj مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 731 نمیدونم اگ اشنا داشته باشی پارتیت بشه خوبه متاسفانه پارتی ندارمنمیشه التماس کنم یا تعهد بدم. که ترمیم معدل شرکت نکنممن حتی حاضرم پولی که برای انتخاب واحد میگیرن دوباره بدم😭