2777
2789
عنوان

گوش کردن حرف

160 بازدید | 5 پست

چیکار کنم شوهرم به حرفم بشه و فقط حذف منو گوش بده می‌خواد با خواهرش بره مسافرت خواهرش هم خیلی فتنه اس دوست ندارم باهاشون برم به شوهرم هم علنی گفتم خواهرت بیاد من نمیام ولی دوست ندارم خودش هم بدون ما بره اونا پرش کنن چیکار کنم اونم نره اگه دعا هم هست بگید بخونم نره و ما رو هم مجبور نکته بریم باهاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا همسرت بدون شما باید باخواهرش بره مسافرت؟ 

من که خیلی بنظرم جالب نیست وقتی شما به هر دلیلی نمیری اونم نباید بره

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

عزیزم چرا همسرت بدون شما باید باخواهرش بره مسافرت؟  من که خیلی بنظرم جالب نیست وقتی شما به هر ...

زندگی مشترک ینی چی؟    اونا دارن باهم زندگی میکنن پس تصمیم‌شون با همه 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای