2777
2789
عنوان

نگرانم ....

82 بازدید | 16 پست

خانواده خودم و نامزدم دستور صادر کردن که تا عید رفت و آمد نکنیم ،راهمون ازهم دوره حدودا ۲۰ ساعتی هست... دلم خیلی برای نامزدم تنگ شده بود ،امسالم اولین ولنتاینیه که داریم ،این مدتم از شدت دلتنگی زیاد باهم دعوا کردیم، امروز بهم گفت قایمکی یه بلیط قطار گرفته که ۲ شنبه عصر پیشم باشه منم خیلی خوشحال شدم و قرار شد به کسی نگیم.امروز به مامانم گفتم که ۲ شنبه میرم بیرون ولی نگفتم با کی و اون اوکی داد، اما گفت قراره ۲ شنبه یه بارون خیلی شدید بیاد, بابامم یکم حساسه کلا تقی به توقه میخوره نمیذاره برم جایی دیگه وای به حال بارون،مامانم گفت اوکی ولی از بابام میترسم، از طرفی نامزدم خیلی زحمت کشید برای این دوشنبه  کلی گشت قطار پیدا کرد و چک کرد همش و حقوق نگرفته رفت پول بلیط داد که خوشحال بشم😅بهم میگه اگه نذاشتن بیای بیرون چیکار کنم؟ حالا به نظرتون ممکنه یطوری بشه چمیدونم آب و هوا تغییر کنه که برناممون خراب نشه؟شاید خیلیاتون بهم بخندین ولی امیدوارم درکمم بکنین،به نظرتون ممکنه همه چی تغییر کنه تو ۲ روز؟

اگه بترسی اره همه چی دست به دست هم میده که نری, اگه خونه خاهری برادری کسی میتونی برو لز اونحا برو پی ...

نه بابا هیچکسو ندارم که باهام همکاری کنه،دوستامم یکی از یکی بی معرفت تر،خواهرمم خونش اینجا نیست،اهوازه بعدم سریع میره لو میده 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا هیچکسو ندارم که باهام همکاری کنه،دوستامم یکی از یکی بی معرفت تر،خواهرمم خونش اینجا نیست،اهوا ...

😑 سریع برو ی کلاسی چیزی توو اون تایم ثبت نام کنت😂😂😂مثلا کلاس ورزش

😑 سریع برو ی کلاسی چیزی توو اون تایم ثبت نام کنت😂😂😂مثلا کلاس ورزش

باشگاه میرم عصرا،اتفاقا مامانم برداشت گفت صبح برو باشگاه ۲ شنبه،که عصرش بتونی بری بیرون،ولی خب میشناسمشون،ممکنه اگر هوا داغوون شه کلا بزنن زیرش

عزیزدلممم 

خب کاری نداره بگو‌بیرون میستم و خونه ی دوستمم (منظورم اینه نگی فضای بیرونی )

اینجپری زحمت همسرت به باد نمیره🥰

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
عزیزدلممم  خب کاری نداره بگو‌بیرون میستم و خونه ی دوستمم (منظورم اینه نگی فضای بیرونی ) اینجپ ...

والا به مامانم گفتم میریم فضای بسته🥲 ولی خب اگر بگم میرم خونه دوستم که کلا نمیذارن برم😅

والا به مامانم گفتم میریم فضای بسته🥲 ولی خب اگر بگم میرم خونه دوستم که کلا نمیذارن برم😅

اره منظور منم همون فضای بسته بود 

اگه شهر گرمسیری دارین عزیزم نگران نباش احتمال بارون بنظرم کمه 

ولی اگه دلخوری یا ناراحتی پیش اومد این مدت که تصمیم گرفتین رفت و امدو کم کنین اصلا ناراحت نباش همش بخاطر دلتنگیه و بهونه گیری 

منو همسرمم راهمون دور بود 

تو دوران عقد همش دعوا میکردیم😅

همشم اقا بهونه گیری میکرد من کلا خونسرد بودم اهمیت نمیدادم ولی باز اذیت کننده بود .خلاصه میگم اگه بازم بحثی پیش اومد به دل نگیر🥰

آره خوزستانیم ،نمیدونم خدا کنه عوض شه همه چی

خب پس بنظرم احتمال داره اصلا بارون نیاد ☺️ولی حواستون جمع باشه دیگه کسی نفهمه😁😁و از این کارا نکنین بعدا خانواده ها از هم دلخور میشن اون یکی میگه تقصیر بچه شما بود این یکی نیگه نخیر بچه شما مقصره اومده😂

همه اینا برام  پیش اومده😐😂

خب پس بنظرم احتمال داره اصلا بارون نیاد ☺️ولی حواستون جمع باشه دیگه کسی نفهمه😁😁و از این کارا نکنین ...

خب من زیاد رو‌ مغزش راه رفتم اون خودش قانع شده بود😂 ولی خب حرف ناحق میزنن آدم دلش تنگ میشه🥲

خب من زیاد رو‌ مغزش راه رفتم اون خودش قانع شده بود😂 ولی خب حرف ناحق میزنن آدم دلش تنگ میشه🥲

میدونم عزیزم درک میکنم 

ولی چیکار میشه کرد🥺

راهتون خیلی د‌وره سخته واقعا میفهمم 

عوضش بعدا برعکس میشه😂هی دلت میخواد بری شهر خودتون  و هی نمیشه🙈